Ezt nézed:  / Divat/Életmód / A legidegesítőbb mozis szokások

A legidegesítőbb mozis szokások

Szeretünk moziba járni, hiszen szeretjük a jó filmeket. Viszont sokszor negatívumként élünk meg egy-egy vetítést, illetve a filmre is rányomhatja a bélyegét, ha nem tudunk rá figyelni. Egy valamit ugyanis nem lehet kiküszöbölni. Az pedig az emberi tényező. Vannak bizonyos szokások, amik idegesítőek tudnak lenni.

Folyamatos zörgés

Van egy alapzaj a filmek kezdetekor. Ez pedig, mikor mindenki elfoglalja a helyét és ilyenkor folyamatosan zörög/csörög valamivel. Lepakolja a holmijait, elhelyezkedik és izeg-mozog a székben. Jó öt percbe telik, mire el tud csendesedni a terem.

 

A popcorn

Elengedhetetlen a mozizáshoz, azonban zavaró is tud lenni. Főleg egy-egy halkabb jelenetnél tud figyelemelterelő lenni, ha egyszerre több száz ember ölében mozognak a popcornos zacskók.

 

A folyamatosan beszélgetők és a vihogók

Mondanom sem kell, mindig akad legalább két ember, akik nem tudnak viselkedni és csendben maradni. A folyamatos beszélgetés, vagy esetenként indokolatlan nevetés nagyon el tudja rontani a filmes élményt.

 

A késők

Elkezdődik a film, de mindig van, aki késve érkezik meg a terembe. Ilyenkor kénytelenek vagyunk összehúzódni, hogy át tudják hámozni magukat rajtunk. Természetesen kitakarva a teljes mozivásznat és csigalassúsággal ülnek le. Egy másik dolog, ha valaki film közben feláll, mert ki kell mennie a wc-re és telefonját zseblámpaként használva világítja meg az utat maga előtt. Egy élmény ilyenkor, ha a sötét teremben belevilágítanak a szemedbe. Felér egy reflektor fényével.

Rugdosás? Na, ne!

Ilyenkor legjobb a hátsó sorban helyet foglalni, mert akkor biztos, hogy senki nem ül mögéd. Főleg gyerekek szeretik az előttük lévő széket rugdosni, vagy  rátenni a lábukat. Nem olyan kellemes, ha éppen a gerincedet masszírozzák egy cipőtalppal. Volt már benn részem, ezért mindig az utolsó sort választom.

A legidegesítőbb mozis szokások
Téged ért már negatív élmény moziban?