Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A legjobb Középsulis epizódok, amik segítenek átvészelni a szeptembert!

A legjobb Középsulis epizódok, amik segítenek átvészelni a szeptembert!

Még csak most kezdődött a suli, de máris eleged van belőle? Vagy még mindig a nyári élmények hatása alatt vagy? Itt az ideje, hogy találj valami kapaszkodót, ami segít átvészelni a sulikezdés okozta depressziót!

 

Elhoztuk kedvenc Középsulis részeinket, amik garantáltan vannak olyan viccesek vagy éppen izgalmasak, hogy feldobják az unalmas hétköznapokat!

 

Nektek melyik a kedvenc epizódotok?

Középsuli sorozat 3. rész

Ebben a részben kiderül, hogy vajon folytatódik-e Bende és Eszti románca, avagy végleg véget ért-e. Barbi, az új lány egy beavatási ceremónián vesz részt, melyben különös feladatot adnak neki osztálytársai. Vajon ki lesz Zsófi legújabb kiszemeltje? Olivér nagyon megtréfálja az osztály okostojását, Bercit.

Középsuli sorozat 19. rész

Dominik változatlanul újabb szintre szeretné emelni Julival lévő kapcsolatát, míg Krisztosz bá’ és Melcsi néni között egyre romantikusabb a hangulat. A szerelmi szállak ezzel persze nem érnek véget, hiszen Paula és Zsófi is megpróbálja elnyerni a vad szerelmes, Zsombi szívét. A legnagyobb kérdés még is az, hogy vajon miként fog végződni a következő fegyelmi tárgyalás. Bende, Paula, vagy Olivér kapja a büntetést?

Középsuli sorozat 39. rész

Dominik szerint Rozi megölte Rékát, de a többiek nem hisznek neki. Kata tanárnő precíz feleleteket akar, Zsanettet és Rozit hívja ki. Szabyest ellátogat az iskolába,  de elég nagy bajba sodorja magát. Olivérhez több vendég is érkezik interjúra a 999-hez, de sajnos más váratlan látogató is meglepi őt az érkezésével. Csili anyukája is bosszút áll Krisztoszon. Végül pedig megtartják a szexuális felvilágosító órát…  De vajon ki? 🙂

Középsuli sorozat 73. rész

Vajon Olivér most mivel vicceli meg az osztálytársait? Kit bérel fel Paula, hogy Dzsenifert leállítsa szerelméről? Miért sír Zsanett? Ki az új tanárnő? Kinek a tangája van Bende táskájában? Miért borul fel megint egy pad az osztályteremben? Kinek kerül gyűrű az ujjárra?

Középsuli sorozat 89. rész

Ebben a részben valami elképesztő dolog derül ki Melcsi néniről! Barbi pedig fog egy baseball ütőt, de nem arra használja, amire kellene, vajon mi lesz ebből?? Bendére tapadnak a csajok, mióta házas ember, de ő inkább úgy dönt, elárulja a legféltettebb titkait!

+1 Középsuli sorozat 113. rész

Péntek 13-án debütált a sorozat legutóbbi része, amelyben keverednek a kitalált történetek és a valós események:  Míg Krisztosz bá′ a tesiórán gyötri a diákokat, addig Zsani mobilját ellopják! Bende úgy dönt, hogy végleg megjavul, Olivért pedig pszichológushoz küldik.

A Középsuli legújabb, 114. részének előzetese holnap 17 órakor, az epizód szeptember 29-én, vasárnap 17 órakor jelenik meg!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share