Ezt nézed:  / Suli / Legjobb vissza a suliba filmek!

Legjobb vissza a suliba filmek!

Ha már elindult a suli, rázódjunk bele vissza a filmekkel! Valamiért nekem mindig is ezek a filmek voltak a kedvenceim és rögtön meg is hozták a kedvemet a sulihoz, na, nem a tanuláshoz, de a társasághoz és az izgalmakhoz tuti! 

1.Bajos csajok

Muszáj ezzel a klasszikussal kezdeni a sort, hiszen annyira tipikus sulis környezetet mutat be, és ha bárki is piszkál titeket a suliban, ez a film motiválhat arra, hogy ne foglalkozz velük és csak élvezd a sulit, ne akarj a menők közé tartozni, az igaz barátok a legfontosabbak.

collider.com

2. Tíz dolog, amit utálok benned

Ha maga Heath Ledger nem elég motiváció a filmhez, akkor semmi. Vicces, izgalmas film, bemutatva a suli hierarchiáját, a randizást, a menők és a lázadók életét. Személyes kedvencem a film, hihetetlen jó alakításokkal. Egyszerűen kihagyhatatlan.

 

wikipedia.com

3. Holt költők társasága

A filmek közül ez az, amit suliban láttam először, és rögtön szerelmes lettem. A szereplők, Robin Williams vezetésével elképesztően jók, a történek pont tökéletes egyvelege a viccesnek, komolynak és tragikusnak, problémákkal, ami egy iskolás életét megnehezítheti, barátság, ami a halálig tart, egyszerűen tökéletes, nem tudok mást szót mondani rá.

schmoesknow.com

4. Fame

Akár a régi, akár az új verzióról beszélünk, ha művészi suliba jársz vagy ilyen beállítottságú vagy, kötelező film. Hihetetlenül motiváló, szuper dalokkal, teljesen fel tud pörgetni, ha nem vagyok túl jó kedvemben vagy nincs kedvem semmihez.

alanparker.com

5. Harry Potter-filmek

Nehogy véletlenül kimaradjanak a Potter-filmek! Oké, nem szokványos sulis filmek, de hát varázsló suliban játszódnak, úgyhogy ér, nem igaz? Szerintem erről kár is lenne beszélni, imádom az összeset, akár egyszerre maratonszerűen a haverokkal megnézni, akár hetente, naponta egyet, bárhogyan szuperül kiránt a hétköznapokból.

Borítókép: imdb.com

Sulis filmek!
Te szereted az ilyen sulis filmeket?