A legkeresettebb sztárimitárorok

Rovat

Megosztás

A sztárimitátorok világa az igaziakéhoz hasonlóan siker és csillogás lehet. Saját körükben tehetségükhöz mérten nagy népszerűségre és rajongó táborra tehetnek szert az ügyesebb utánzó művészek és hasonmások. Ahogy mondjuk nálunk Zimány Linda azzal vált híressé, hogy Britney Spears hasonmása, úgy jutnak az imitátorok is hírnévhez.

A különbség csak annyi, hogy ők a sztárok viselkedését, mozdulatait, énekesek esetében még éneklési stílusukat is átveszik. Las Vegasban és Hollywoodban nagyon elterjedt és jellemző, hogy átlagos emberek sztárokat imitálnak hol szórakozásból, hol pénzért mások szórakoztatására. Rendelheted őket szülinapokra, bulikba, esküvőre vagy akár forgatásokra. Marilyn Monroe és Michael Jackson imitátorokkal tele van L.A., de nagy divatja van a fiatalabb sztárok imitálásának is.

Christina Shaw főleg Lady Gaga imitátorként terjedt el, de erőszeretettel utánozza Britneyt és Christina Aguilerát is. Profilja szerint 12 éve profi imitátor és az említett sztárok dalait élőben is előadja playback nélkül!

Christina Lady Gagaként

 

… és Britneyként

 

Lady Gagákból egyébként nincs hiány, Betty is népszerű megtestesítője az énekesnőnek, emellett pedig Cherként is gyakran szerepel és fellép.

Katy Perrody – vagyis Katy Perry imitátora:

Monica Katy Perry mellett még kísérletezik Audrey Hepburn és Gwen Stefani bőrébe is bújni.

Tatiana, #1 hivatásos Jennifer Lopez és Angelina Jolie hasonmás:

J Lo

 

Angelina

 

A magát “Almost John Lennon” néven hirdető Joe Ohrin saját bevallása szerint elképesztő hasonlóságot mutat nemcsak külső jegyeiben, de hangját illetően is a legendás John Lenonnal.

Taylor Swift nem annyira hasonló hasonmása:

Chris America a leghitelesebb Madonna imitátor. A kora ’80-as évektől napjaink Madonnájáig bármelyik stílust magára ölti és mindezt a legélethűbben teszi, még maga Madonna is elismerte, hogy Chris méltón képviseli munkájával a pop királynőjét.

Miley Cyrus imitátora is annak köszönheti sikerét, hogy megszólalásig hasonlít az énekesnőre, őt nézni olyan, mintha maga Miley szórakoztatna. Az igazi Miley állítolag a “mini-miley” kitüntetéssel koronázta meg hasonmását, amire ő természetesen nagyon büszke. A fake Miley koncerteket, megjelenéseket vállal, és persze rengeteg twerkinget és nyelvnyújtogatást ígér!

Justin Biebernek sem kell szűkölködni a hasonmásokból, ám sajnos egyik sem néz ki még fele annyira sem jól, mint ő.

Itt van két wannabe Justin:

Reméljük, legalább a tehetségük közelít az eredetiéhez.

Ben Cornish, az első számú Leo DiCaprio imitátor.

A Titanic óta rendszeresen összekeverik Leoval, aminek Ben nagyon örül, hiszen ez azt jelenti, hogy tökéletesre fejlesztette az utánzási skilljeit, amit nem mellesleg egy színész iskolában gyakorolt. Nemrég fejezte be a Horrora akadva 5. részének forgatását Ashley Tisdale társaságában, ennek köszönhetően jelentősen megnőtt népszerűsége. Az ál-DiCaprio céges rendezvényeket, privát bulikat vállal, de foglalható még kiállításokra és különböző reklámokra is.

Ben és Ashley Tisdale a Horrorra akadva 5. forgatásán

 

Derrick Barry, az amerikai Britney-imitátor fiú:

http://static.celebuzz.com/uploads/legacy/celebuzz/default/large-msg-12444989419-3.jpg

Derrick tehetségkutatókban is fellépett, hogy megmutassa mit tud, de azóta sem adja fel és szüntelenül próbálkozik Britney nyomába érni. Ez mondjuk szerintem elég menő lett:

https://www.youtube.com/watch?v=X2MqcJXuNUU

 

A Cullen família is büszkélkedhet a saját kis imitátorcsapatával, sok mindenre mondjuk nem jók, de Twilight témájú kvízeket és jelmezversenyeket rendeznek.

De nem csak celebeknek vannak ám imitátorai, hanem politikusoknak is! Clinton, Washington, és persze Obama is megihletett egy-két imitátort. Itt van például Reggie Brown, a leghíresebb kamu Obama:

Reggie egyébként még a Fehér Házba is bejutatta magát szereplésinek köszönhetően és több amerikai talk-show fogadta vendégül, úgy mint például Jimmy Kimmel műsora.

 

Sztárimitátorok
Szerinted van értelme imitátorkodni?

 

Képek: gigsalad.com

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta