Legkúlabb napjukat élték meg a Középsuli szereplői

Rovat

Megosztás

2016. május 24. /kedd/

Tegnap este A legkúlabb nap című film premier előtti vetítésén járt sorozatunk négy szereplője, Bende, Barbi, Melitta és Dominik. A négy fiatal pedig elmesélte nekünk, hogy hogyan tetszett nekik a halálos betegséggel diagnosztizált, fura és túlzottan is ambiciózus zongorista Andi és a könnyelmű Bennó története.

Dominik elégedetten távozott a filmszínházból.

IMG_8327

“A film borzasztóan tetszett. A német filmgyártás ezzel a filmmel nagyon felrakta a mércét az európai piacon . Poénos volt, mégis komoly és maga a film egy gyönyörű véget kapott. Kicsit hasonlított a Bakancslista című filmre, találtam benne pár közös pontot vele, de nagyon jó volt. Mindenkinek ajánlom”

– meséli Dominik.

Melittát még meg is ríkatták a készítők.

IMG_2382

“Egy remek kis film, mert a klisés poénokat meglepő poénokkal vegyíti, nevettet és sirat is, és nem hagyományos a film építése, a történetvezetés. Sokszor azt gondolja az ember, hogy tudja, mi fog következni, aztán jön egy csavar, és teljesen más irányt vesz a történet. Bevallom, én a végén pityeregtem is, nyilván nagy eszköz a halalt mint motivációs tényezőt kihasználni egy filmben”

– mondja a Középsuli sorozatban tanárnőt alakító Melitta.

Bende is csak ajánlani tudja a filmet. Sajnálja, hogy a stábból csak kevesen mentek el a vetítésre.

IMG_8241

“Ritkán járok moziba, de örülök, ha sikerül elkapnom egy-egy ilyen jó filmet, mint ez. Sajnálom, hogy kevesen voltunk a stábból, de akik ott voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Rég tudtam ilyen jót nevetni egy filmen. Egyik jelenetnél majdnem leestem a székről. Csak ajánlani tudom mindenkinek a megnézését”

– meséli Bende.

Barbinak az szmított, hogy “a helyesebb pasi élte túl a dolgot.”

IMG_2443

“A sztori nagyon tetszett, mert volt mondanivalója, emellett szórakoztató, valamint egyben megható is volt. Volt a végén még egy fordulat is, ami érdekessé tette az egészet. Nagyon örültem neki, mert a számomra helyesebb pasi élte túl a dolgot.”

– mondja örömködve Barbi.

Ne feledd, hogy május 26-tól Te is megtekintheted a két hallos betegséggel diagnosztizált főhős történetét a mozikban!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,227RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta