Mit tehetsz, ha taperolnak?

Rovat

Megosztás

Minden nőnek legalább egy olyan története van, amikor egy idegen letaperolta, vagy hozzádörgölőzött, vagy ocsmányságokat súgott a fülébe, vagy éppen megmutatta a nemi szervét. Mit lehet ilyenkor tenni?

Leginkább csak a beteg lelkület lehet a magyarázat arra, miért taperolnak le vadidegen nőket a férfiak. Azért is ez lehet az ok, mert vagy zsúfolt, vagy elhagyatott helyen teszik, ahol könnyű észrevétlennek maradni.

Persze az áldozat nagyon is észre veszi és hihetetlenül meg tud döbbenni. Kamaszlányok, akik nem tapasztaltak még ilyet, elsőre fel sem fogják, mi is történt: milyen dudort éreznek, vagy hogy, honnan jött az a közönséges mondat?

Az ilyen esetekben jó módszer a kiabálás. Nem kell félni, a körülöttünk lévő józan többség nekünk fog igazat adni. Sőt, akár el is agyabugyálhatja a perverz fickót.

Így történt ez például Törökországban nem rég, amikor a buszon egy férfi megmutatta a nemi szervét a mellette álló nőnek. Ő ezen úgy felháborodott, hogy elkezdte verni a zaklatót. A lenti videón jól látszik, hogy a többi nő, amint észreveszi, mi folyik, szintén nekiesik a férfinak, és püfölik, ahogy csak bírják.  A Globoport.hu beszámolójából az is kiderül, hogy a sofőr egy rendőrőrshöz vitte a buszt, és alighogy kinyitotta az ajtót, a rendőrök már el is kapták a mutogatót.

https://www.youtube.com/watch?v=eJHxe_-RYsk

 

Ha a zaklató kereket is oldott, jelentsük az esetet a rendőrségnek. Igazából bárhol történik ilyesmi, mindig szólni kell az illetékes rendőrnek, vagy programszervezőnek, osztályfőnöknek, stb.

Ezenkívül ki is nevethetjük az illetőt. Gúnyos felkiáltásunknak csak a fantáziánk szab határt: „Ekkorával én nem villognék nyilvánosan! Jaj, de kis aranyos!” Az ilyen hangos megjegyzések garantáltan hosszú időre elveszik a taperolók, sugdosók, mutogatók kedvét.

Mit tehetsz, ha taperolnak?
Téged ért már ilyen attrocitás?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,655RajongóLike
179,587KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta