Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Mit tehetsz, ha taperolnak?

Mit tehetsz, ha taperolnak?

Minden nőnek legalább egy olyan története van, amikor egy idegen letaperolta, vagy hozzádörgölőzött, vagy ocsmányságokat súgott a fülébe, vagy éppen megmutatta a nemi szervét. Mit lehet ilyenkor tenni?

Leginkább csak a beteg lelkület lehet a magyarázat arra, miért taperolnak le vadidegen nőket a férfiak. Azért is ez lehet az ok, mert vagy zsúfolt, vagy elhagyatott helyen teszik, ahol könnyű észrevétlennek maradni.

Persze az áldozat nagyon is észre veszi és hihetetlenül meg tud döbbenni. Kamaszlányok, akik nem tapasztaltak még ilyet, elsőre fel sem fogják, mi is történt: milyen dudort éreznek, vagy hogy, honnan jött az a közönséges mondat?

Az ilyen esetekben jó módszer a kiabálás. Nem kell félni, a körülöttünk lévő józan többség nekünk fog igazat adni. Sőt, akár el is agyabugyálhatja a perverz fickót.

Így történt ez például Törökországban nem rég, amikor a buszon egy férfi megmutatta a nemi szervét a mellette álló nőnek. Ő ezen úgy felháborodott, hogy elkezdte verni a zaklatót. A lenti videón jól látszik, hogy a többi nő, amint észreveszi, mi folyik, szintén nekiesik a férfinak, és püfölik, ahogy csak bírják.  A Globoport.hu beszámolójából az is kiderül, hogy a sofőr egy rendőrőrshöz vitte a buszt, és alighogy kinyitotta az ajtót, a rendőrök már el is kapták a mutogatót.

 

Ha a zaklató kereket is oldott, jelentsük az esetet a rendőrségnek. Igazából bárhol történik ilyesmi, mindig szólni kell az illetékes rendőrnek, vagy programszervezőnek, osztályfőnöknek, stb.

Ezenkívül ki is nevethetjük az illetőt. Gúnyos felkiáltásunknak csak a fantáziánk szab határt: „Ekkorával én nem villognék nyilvánosan! Jaj, de kis aranyos!” Az ilyen hangos megjegyzések garantáltan hosszú időre elveszik a taperolók, sugdosók, mutogatók kedvét.

Mit tehetsz, ha taperolnak?
Téged ért már ilyen attrocitás?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share