Fifa vs. randi?

Rovat

Megosztás

Mindannyian függtünk már rá egy-egy játékra, annyira, hogy órákon át ott tartott minket a gép előtt és közben észre sem vettük, hogy már a második vacsoránkat esszük. Nehéz olyankor feldolgozni mennyi idő is telt már el a napból, de mik azok a játékok, amik miatt a legtöbben ültek le idén a gép vagy a tv elé játszani?

FIFA 15
A foci még mindig a legnépszerűbb sport, de ha valaki nem akar a fűben szaladgálni, leülhet és játszhatja otthon is, anélkül, hogy betörné az ablakokat a labdával. Ez egy igazi szimulációs játék, amiben a grafika, az animációk és minden elég fejlett ahhoz, hogy jól érezzük vele magunkat. Még némi érzelmet is nyomtak a játékba a készítők.

FIFA15

GTA V
Bár ennek a PC változata csak jövő januárban kerül a boltokba, ennek ellenére is az egyik legnépszerűbb idén. Los Santosban járunk, 3 gengszter képében. Egy autó tolvaj, egy visszavonult bankrabló és társa tökéletes trió a számunkra. A karakterek között folyamatosan ugrálhatunk, hiszen hárommal egyszerre elég nehéz lenne. Amíg az egyik ellop egy kocsit, a másikkal elvisszük a gyereket az oviba, persze a GTA lehetőséget ad arra is, hogy többen játszunk egyszerre. Éljen a több kontroller! Minden részletében egy aprólékosan kidolgozott játék és látványra is az egyik legjobb.

http://www.youtube.com/watch?v=pBEK8mldOxA

 

Far Cry 4
A harcos kedvű felfedezők, akik hősködni szeretnének, idén a Far Cry 4-el élhették ki effajta vágyaikat.  Egy hatalmas szabadon bejárható területen nagyjából bármire lehet vadászni, de fő feladat felszabadítani az embereket a zsarnokuralkodó kezei alól. Ehhez harcolhatunk elefánt háton mindenféle fegyverrel, de ha kell repülni is tudunk, hiszen ruhánk, vagy girokopterünk is van hozzá. A helyi kultúra hallucinogén szereit használva egy alternatív világban démonokkal, misztikus lényekkel is küzdhetünk. Nem kell szedni hozzá semmit, ez a játékban van 🙂

farcry4

Counter Strike
13 év után is az egyik legnépszerűbb lövöldözős csatázós katonáskodós játék. Adott két szembenálló csapat, terroristák vs. antiterroristák, akik több pályán csatázhatnak bombákkal, mindenféle fegyverekkel, amiket a játékban pénzért cserélhetnek másikra. Pénzt a gyilkolásért és a feladatok teljesítéséért kaptok. A játék persze csak nagy vonalakban szól ennyiről, több része is van már és online is lehet tolni a haverokkal, ha épp egyszerre unatkoztok suli után.

http://www.youtube.com/watch?v=jGl7clvQZf0

 

Sok játék van még, amiről lehetne írni, és ezek közül sem mindegyik idén jött ki, de az eladási listák alapján ezek voltak 2014-ben a legnépszerűbbek. Ha úgy érzitek, valami nagyon jót hagytunk ki, írjátok meg, ti mivel játszotok.

Fotó: gamestar.hu, EA

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta