Ezt nézed:  / Hírek / Suli / A legmenőbb tanárok

A legmenőbb tanárok

Bizony léteznek olyan tanárok, akiknek szenvedélyévé vált a tanítás. Nem mondhatni őket unalmasnak, hiszen egészen zseniális, amit művelnek.

 

 

Szerintem nincs az a diák, aki ne ülne be ennek a tanárnak az órájára. Nála minden diáknál más kézfogást alkalmaz az óra előtt. Zseniális húzás és az előadásai sem a száraz tananyagról szólnak. Igazi laza tanár, akit csak szeretni lehet. Reméljük mindig megmarad ilyennek.

 

 

És most egy tanárnő, aki hasonló módszereket alkalmaz. A diákok elismerően nyilatkoznak róla és nagyon viccesnek, valamint lazának tartják. Emellett persze ugyanúgy tanulni kell, de mennyivel jobb így kezdeni az órát, nem?

 

 

És ezt hinnétek, hogy nagyszerű tanárok csak fiatalok lehetnek? Íme egy videó, amin egy idős kémia tanár látható. Azt hiszem, így kéne igazából tanítani a kémiát. Biztos, hogy nagyobb sikere lenne, mint manapság. A tanár lelkesedése tantárgya iránt nem ismer határokat!

 

 

És egy igazán kreatív tanár. Egy eszméletlenül jó videót rakott össze, ami nyomban feldobja a hangulatot. Így kell elérni, hogy minden diák 100%-osan rá figyeljen!

A legmenőbb tanárok
Szereted a tanáraidat?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share