A legmenőbb tanárok

Rovat

Megosztás

Bizony léteznek olyan tanárok, akiknek szenvedélyévé vált a tanítás. Nem mondhatni őket unalmasnak, hiszen egészen zseniális, amit művelnek.

 

http://www.youtube.com/watch?v=BUQIARSN3ag

 

Szerintem nincs az a diák, aki ne ülne be ennek a tanárnak az órájára. Nála minden diáknál más kézfogást alkalmaz az óra előtt. Zseniális húzás és az előadásai sem a száraz tananyagról szólnak. Igazi laza tanár, akit csak szeretni lehet. Reméljük mindig megmarad ilyennek.

 

http://www.youtube.com/watch?v=CkubryURM_g

 

És most egy tanárnő, aki hasonló módszereket alkalmaz. A diákok elismerően nyilatkoznak róla és nagyon viccesnek, valamint lazának tartják. Emellett persze ugyanúgy tanulni kell, de mennyivel jobb így kezdeni az órát, nem?

 

http://www.youtube.com/watch?v=55ctFlEW2NU

 

És ezt hinnétek, hogy nagyszerű tanárok csak fiatalok lehetnek? Íme egy videó, amin egy idős kémia tanár látható. Azt hiszem, így kéne igazából tanítani a kémiát. Biztos, hogy nagyobb sikere lenne, mint manapság. A tanár lelkesedése tantárgya iránt nem ismer határokat!

 

http://www.youtube.com/watch?v=QNxaSct3UHs

 

És egy igazán kreatív tanár. Egy eszméletlenül jó videót rakott össze, ami nyomban feldobja a hangulatot. Így kell elérni, hogy minden diák 100%-osan rá figyeljen!

A legmenőbb tanárok
Szereted a tanáraidat?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta