Világhírű sportolók a Középsuliban

Rovat

Megosztás

Március ötödikén jelent meg a Középsuli című sorozatunk legújabb epizódja, amely rekordhosszúságúra sikeredett a maga hetven perces játékidejével. Volt benne izgalom bőven, a sportra pedig ezúttal még nagyobb hangsúlyt fektettünk.

A Középsuli sorozat 47. epizódja kevesebb, mint 24 óra leforgása alatt csaknem 200.000 megtekintést ért el, így nemcsak a hosszával aratott, hanem azoknak az embereknek a számával is, akiket a YouTube képernyőjéhez vonzott a sorozat.

https://www.youtube.com/watch?v=-yu-SFh7bVw&t=1s

 

Kata tanárnő rendszeresen tart különleges földrajzórákat, de részesültek már különleges töriórákban is a Középsuli diákjai. Amire a 47. epizódban sor került, olyan még nem volt a Középsuli történetében: új vendégszereplőink a tesiórát tették különlegessé, az egyesült királyságbeli tehetségkutatóban, a Britain’s Got Talentben feltűnt akrobatikus sportszínház csapata, a Face Team hozott még több izgalmat a sorozatba. A produkció utánpótlás bázisában Bende Beatrix, a Középsuli sorozat Rékáját alakító lány is részt vesz, ő javasolta a srácokat egy epizódszereplésre.

https://www.youtube.com/watch?v=lncHBl0FidM&feature=youtu.be

 

A félelmetes Krisztosz bá’ tesióráit méltán félik a diákok, ám azoknak, akik a magasságtól tartanak, duplán kellett felkötniük a gatyájukat, hiszen a 47. részben tesióra nagy részét a levegőben töltötte az osztály.

„Nekem nagyon tetszett a bemutató. Minden elismerésem nekik, hogy ilyeneket képesek megcsinálni! Én a változatosság kedvéért magas sarkúban voltam, így ha mertem volna sem ugorhattam volna, de ők nagyon ügyesek. Mondjuk, én tuti nem csinálnám, mert amilyen szerencsétlen vagyok, agyontörném magam az első edzésen.”

– mondta Barbi.

Szecso sajnos szintén nem tudott ugrani:

„Engem teljesen lenyűgöztek. Elképesztő mutatványokat láttunk, ilyeneket eddig csak a TV-ben láttam. Én nem ugrottam, nem mertem bevállalni, mert pont előtte néhány nappal tört el az ujjam, de nagyon sajnálom, hogy ki kellett hagynom, mert a többiek beszámolója alapján nagy élmény volt.”

170212_kozepsuli_1128_k

„Az egész nagyon izgalmas volt. Amikor ugrottunk, gondoltam, majd én is lazán dobok egy szaltót, ami a valóságban egy arccal tompított Kamikaze akció volt a részemről.

-mondta Olivér.

Bende Bea, aki a sorozatban Rékát játssza, kérdésünkre, hogy hogyan került a csapatba és milyen annak tagjának lenni a következőt válaszolta:

„Ez már régi történet. Egészen kis koromig vezethető vissza. Éppen egy kosaras edzőtáborban voltam, amikor az egyik edzésünkre a Face Team jött el fellépni. Akkor láttam őket életemben először. Azóta az volt az álmom, hogy bekerüljek hozzájuk, de akkoriban még nem volt utánpótlás. Aki egy csapat tagja, ő pontosan jól tudja, hogy miért jó valahová tartozni. Szeretem ezt a közösséget, új barátokra találtam, és ahogy mindenkit, engem is boldoggá tesz a korlátaim átlépése. Az, hogy mit hoz majd a jövő, csak rajtunk áll.”

 

A Face Team-et Takács Áron 2004 januárjában alapította hét barátjával. Az első fellépés egy helyi középiskolában, Tatán volt az Eötvös József Gimnáziumban, a minden évben megrendezett Eötvös-napokon.

Később a csapat a budapesti Testnevelési Egyetemen kezdett el edzeni tornászok segítségének igénybevételével, hogy több akrobatikát építsenek a fellépésbe, ezáltal látványosabbá téve azt. Mindeközben új koreográfiákat is dolgoztak ki. Természetesen rendszeres, kemény edzésekkel készültek az újabbnál újabb felkéréseknek eleget téve.

170212_kozepsuli_1129_k

Magyarországon és világszerte már több, mint 1,000 alkalommal léptek fel olyan rangos eseményeken, mint a NBA, FIBA mérkőzések és „Fan Zone” események, nemzetközi cirkusz fesztiválok, revű- és színházi showk. A csapat nemzetközi reklámfilmekben szerepelt, illetve a milliós látogatottságokat elérő népszerű YouTube rendező filmjében népszerűsítette Magyarországot. A Face Team nevéhez öt Guinness világrekord fűződik.

https://www.youtube.com/watch?v=CQIk-aAHhFY&feature=youtu.be

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta