A legmerészebb lánykérések a természetben

Rovat

Megosztás

Minden lány álmodozik életében legalább egyszer a hercegről, aki mindig meglepi valamivel, akivel kalandos és csodás az élet, és, aki romantikus hangulatban, vagy éppen több ezer ember előtt kéri meg a párja kezét. Vannak olyan szerencsés hölgyek, akik igazán vállalkozó kedvű és találékony úriembereket tudhatnak maguk mellett. Menyasszonyok, vagy mára már feleségek, akik nem a hagyományos romantikus vacsi, vagy családi ünnepi ebéd közben kapták meg a gyűrűt, hanem valahol a világ tetején, vagy éppen alatta.

Ezek a legmerészebb lánykérések, amelyek a világ egy-egy különleges helyén történtek, nem pedig otthon, vagy egy étteremben.

Magasan a Föld felett

Alex, a 27 éves manhattani építész nagyon különleges ajándékkal készült a barátnője születésnapjára. Egy speciális Boing 727-es géppel utaztak, kb. 35 ezer méter magasan, ahol kipróbálhatták a súlytalanság érzését. Miközben együtt lebegtek a többi emberrel az utastérben, Alex megkérte barátnője Graciela kezét, a lány pedig természetesen igent mondott.

repülő

 

Zuhanás közben

Mateo Martinez úgy döntött, nincs is jobb alkalom egy leánykérésre, mint, amikor 20 ezer láb magasról zuhantok a talaj felé. Igazából az úriember az ugrás pillanatában kérte meg szíve választottját, aki aztán út közben igent mondott.

zuhanás2

Sok-sok esernyővel

Amikor Sean Palmgren úgy döntött megkéri a barátnője, Betsy kezét, nagyon sok emberre volt szüksége, hogy megvalósítsa ötletét. Beszervezte a családot és a barátokat is, akik mind egy-egy piros esernyővel a kezükben mászkáltak a parkban, amíg a szerelmespár körbe sétálta a tavat. Amikor kb 100 méterre voltak az esernyőktől, a beavatottak gyorsan sorba álltak, a Will You Merry Me? felirattal, miközben Sean letérdelt párja elé. Lányok, lehet erre nemet mondani?

esernyő

A víz alatt

Marc és Yvette búvárkodni mentek, és bár Yvette első merülése nem sikerült túl jól. Marc meggyőzte őt, hogy menjen le még egyszer a víz alá, mert valami szépet akar neki mutatni. Egy sziklához úsztak, amiben az eljegyzési gyűrű volt. Amikor kiúsztak a partra, a férfi fél térdre ereszkedett és megkérte párja kezét.

falcon mark and yvette2

A világ tetején

Cammi és Kyle 8848 méter magasra másztak, az Észak-Amerikában magasodó Mount Elbert tetejére, csak úgy, hobbiból. Kyle kihasználva a különleges kirándulást és a magaslatot, elővette a gyűrűt, és a hegycsúcson kérte meg szerelme kezét.

Falcon Cammi

Ezek az eljegyzések mind egy boldog igennel végződtek, de ez nem is véletlen, hiszen, aki ilyen meglepetést képes összehozni a párjának, az biztosan nagyon szereti őt. Persze az is nagyon szép, amikor valaki a homokba, a hóba, vagy a levegőbe írja ki, hogy „hozzám jössz feleségül?”, de ezekhez az extrém lánykérésekhez nincs fogható.

proposal-written-in-snow

 

Fotók: spencediamondsblog, theyesgirls, wonderslist.com

Merész lánykérések
Te szeretnél majd eljegyzést?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta