A legrosszabb dolgok a sulikezdésben

Rovat

Megosztás

Nem mindenki várja olyan kitörő lelkesedéssel az iskolakezdést. De inkább mondhatjuk úgy is, hogy legtöbben nem várják. Íme azok, amik ilyenkor a legrosszabbak!

A hosszú nyári szünet most már nem tűnik annyira hosszúnak. Visszatekintve azon tűnődik az ember, hogy mégis hogyan tűnt el olyan gyorsan az a két hónap. De nincs idő olyan sokáig keseregni rajta, mert itt a tanévkezdés.

A legnehezebb ilyenkor természetesen a visszarázódás. Két hónapig a könyveid felé sem néztél, most viszont kénytelen vagy újból elővenni, egyes darabokat pedig a sarokból/szekrény mögül, és hasonló érdekes helyekről elővarázsolni. Ismét fel kell venned a a sulira jellemző menetrendet, ami az első egy-két hétben igazán nehéz.

A tanárok persze nem kivételeznek. Egyes tanárok olyan szigorúak, hogy első nap belecsapnak az anyag közepébe, sőt már az első héten meglesz az első dolgozat is, ami általában borzalmasan szokott sikerülni. Bizonyára nektek is van már korábbról ilyen élményetek…

Az a bizonyos korán kelés sem a legjobb. Mostantól minden nap egy adott időben kell felkelned, hogy beérj a suliba. Ha messzebbről jársz be, akkor igencsak keserves. Mondhatni hajnalok hajnalán kell felkelni. Ilyenkor jönnek azzal a szüleid, hogy volt idő kialudni magad, most már időben kell felkelni! Na, köszi!

A legrosszabb dolgok a sulikezdésben
Neked elég hosszú volt a nyári szünet?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta