Ezt nézed:  / Színes / A legtutibb horrorfilmek, amiktől besz@rsz!

A legtutibb horrorfilmek, amiktől besz@rsz!

Unatkozol este? Nem tudod, milyen filmet nézz? Nos, mi 10 olyan horrort ajánlunk neked, amik után garantáltan ki kell cserélned a gatyád!

1. Az ördögűző

Minden idők egyik legfélelmetesebb horrorfilmjének főszereplője, Regan egyre különösebben viselkedik. A kislány édesanyja rendíthetetlenül próbálja megtalálni a gyógymódot, de minden próbálkozás kudarcba fullad, így kénytelen lesz felkeresni a híres ördögűzőt, Merrin atyát.

 

2. Gonosz halott

90 perc tömény para és izgalom. A Gonosz halott című horrorfilm 5 fiatal gyanútlan hétvégi vakációzásával kezdődik, a Holtak könyvének megtalálásával azonban minden megváltozik. Életre kel az erdőben lakó gonosz, és sorra végzi ki a fiatalokat.

 

3. Babadook

Vajon mégiscsak igaz, amit a kisfiú mond? Tényleg kilépett a mesekönyv lapjai közül a félelmetes szörnyeteg?

 

4. Megan is missing

Hogy mi is a mondanivalója ennek a filmnek? Soha ne találkozz internetes “haverokkal”!

 

5. A texasi láncfűrészes

33 halott, 1 gyilkos. Az áldozatainak bőréből készült maszkot viselő láncfűrészestől mindenki retteg!

 

6. Jelek

Vajon ki vágta a hatalmas, kör alakú tisztásba a jelet? Vajon miért vesznek meg az állatok hirtelen, és miért poshad meg a víz? Vajon tényleg veszedelmes dolgok előjelei ezek? Ebben  a filmben minden kiderül!

 

7. REC

Egy riporternő és operatőre a tűzoltók mindennapjairól készítenek tudósítást, ezúttal azonban minden megváltozik: egy idős nő megharapja az egyiküket, és mikor a rendőrség karanténba zárja az épületet, annak lakóival együtt csapdába kerülnek. Mindeközben egy rejtélyes fertőzés áldozatai folyamatosan ritkítják az épületben rekedteket. Figyelem! Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

 

 8. Mártírok

Vajon ki gyötörte meg így a több sebből is vérző lányt? Lucie egyedül csak a vele egyidős Anna előtt hajlandó megnyílni, és csak ők ketten tudnak arról az ártó szellemről, amely szökése óta üldözi a lányt.

 

9. A gonosz háza

Ezt a filmet is azoknak ajánljuk, akik már edzettek horror témában!

 

10. Szerb film

Erre a filmre nem is az a szó lenne a leginkább jellemző, hogy ijesztő vagy brutális. Sokkal inkább kegyetlen. Ha egy igazán beteg filmre vágysz, ez a tökéletes választás számodra!

 

Fotó:supernaturalmovies.blog.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share