Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Légyszi hagyjátok abba ezt a sz.rságot – kéri Billie Eilish a hasonmásait

Légyszi hagyjátok abba ezt a sz.rságot – kéri Billie Eilish a hasonmásait

Egyre többen tartják jó ötletnek, hogy a sztárt lemásolva mutatkozzanak, ez azonban az énekesnő szerint egyáltalán nem vicces.

Ez nem biztonságos rátok nézve és elég durva azoknak is, akik nem ismernek jobban – írta egyik legutolsó bejegyzéséhez Billie Eilish, melyben arra a jelenségre reagált, ami az utóbbi időben leginkább megkeseríti az életét.

 

Az énekesnőnek egyre több imposztora van, azaz olyan emberek, akik lemásolják a külsejét és úgy lépnek ki az utcára. Egyesek még testőröket is bérelnek, hogy minél inkább hitelesnek látszódjanak Billie szerepében.

Légyszi hagyjátok abba ezt a sz.rságot.

 

Ez írta az Instán egy olyan fotóhoz, amin egy lány egy az egyben úgy néz ki, mint ő, sőt, még testőrök is vannak körülötte. Utána pedig egy screenshotot is feltöltött azokkal a YouTube videókkal, melyeken a világ minden táján tűnnek fel a hasonmásai, egyenként akár több milliós megtekintést elérve.

 

A videókon zöld hajjal, laza szabású neonszínű ruhákban tűnnek fel az utcákon a Billie hasonmások, nem egy esetben rajongók kisebb tömegét átverve, akik elhiszik, hogy valóban a sztár van előttük. A jelenségre még Billie anyukája, Maggie is reagált az egyik hasonmás youtuber bejegyzése alá:

Ez nagyon durva! – írta, és azt is hozzátette, hogy ez a rajongóknak rosszul esik, ezért soha többé ne használja fel a lányát arra a célra, hogy magára vonja a figyelmet. Billie persze nem az első sztár, akit totál lemásolnak, de most cáfolhatatlanul körülötte van a legnagyobb hisztéria. Ti mit gondoltok a Billie klónokról? Szavazásunkban elmondhatjátok!

Ne utánozzatok! – kéri Billie Eilish a rajongóit, akik a hasonmásaként mennek az utcára
Ti mit gondoltok a sztárokat utánzókról?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share