Lennél menedzser 300 ezerért?

Rovat

Megosztás

Bonyolult dolog ez. Szeretnél élni, csak úgy szabadon, élvezni az életet, amíg fiatal vagy. Közben a pénztárcád határokat szab az álmaidnak és a lehetőségeidnek. Nem akarsz igazán felelős döntéseket hozni, nem érdekelnek a felnőttes kötöttségek, de azért izgatja a fantáziád az a másik világ, ahol komolyan vesznek, ahol számít a szavad és nem kezelnek gyerekként.

Nehéz megtalálni az egyensúlyt a felelősség nélküli diákélet és a döntéseket követelő felnőtt lét között. És tudod mit? Nem is kell!

Mert meg lehet tapasztalni a munka világát úgy is, hogy nem kötelezed el magad teljesen. Lehet pénzt – sok pénzt – keresni úgy is, hogy közben tanulsz tovább és van időd eldönteni, mi leszel, ha nagy leszel. Ha diákszövetkezeten keresztül vállalsz munkát, akár középiskolásként, akár egyetemistaként, akkor megkapod azt a figyelmet és segítséget, amire még szükséged van, s közben olyan melód lehet, amire mindig is vágytál. Vagy nem vágytál, mert nem ismerted. Vagy nem is fogsz vágyni, mert megismered. De legalább kipróbáltad.

S a lényeg: pénzt keresel, amivel megvalósíthatod az álmaid, vagy csak élvezheted az életet.

Miért jó a MADS Iskolaszövetkezeten keresztül vállalni munkát?

Azért, mert mi nem hagyjuk, hogy átverjenek, nem hagyjuk, hogy kihasználjanak, nem engedjük, hogy túl sokat vállalj. Mert mi nem felejtjük el, hogy Te elsősorban diák vagy. Aki kirándul kicsit a másik oldalon. Mert a MADS csak olyan vállalatokkal szerződik le és közvetít nekik diákmunkásokat, akik megbízhatóak, jó hírűek és ahol tapasztalatot, gyakorlatot lehet szerezni. A pénz mellett persze.

Most például van egy zseniális ajánlatunk. De csak olyan nappali tagozatok diákoknak, akik hetente legalább 20 órát tudnak dolgozni és esetleg valamilyen vendéglátó/kereskedelmi képzést nyújtó intézményben tanulnak éppen. Olyan diákoknak, akiket érdekelt a vendéglátás és – most figyelj –a jövőjüket menedzseri pozícióban képzelik el. A KFC Ösztöndíj programja egy olyan lehetőség, amihez hasonló nincs az országban. Három hónap alatt tanulhatsz bele a menedzsment életbe és ha sikeresen levizsgázol, egy KFC menedzsere lehetsz! Sőt, akár külföldre is kijuthatsz. Tizenkét hét szakmai gyakorlat alatt órabéres fizetést, havi bónuszt és borravalót is kapsz, ezen felül még megdobnak bruttó 300.000 forint ösztöndíjjal is.

Szerintünk is túl szép, hogy igaz legyen. De igaz, hiszen a MADS dolgozik velük. ?

Az iskolából azért ki ne lépj, ebbe a programba csak diákok jelentkezhetnek!Sok pénz, munkatapasztalat, gyakorlati képzés, karrier lehetőség, profi csapat, külföldi munka. Mire vársz?

Gyertek el május 28-án (kedden) a Deák téri KFC-be, ahol 16 órától találkozhattok Julival és Dominikkal! Sőt, még egy Középsulis forgatáson is részt vehettek!

A KS szereplői, Juli és Dominik kipróbálják magukat a KFC egyik étteremében, mindezt a Mads Iskolaszövetkezetnek köszönhetően. Szeretnétek látni, hogyan boldogulnak?

Találkozzatok velük május 28-án 16 órától a Deák téri KFC-ben!

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta