Rémisztő! Horrorfilm készül Momoról!

Rovat

Megosztás

Emlékeztek még Momora az internetes démonra? Egyesek szerint WhatsAppon jelent meg először, mások szerint egy Facebook challenge részeként kezdtek bizonyos userek – számukra ismeretlen – fiatalokkal Momo álnéven beszélni. Ami biztos, hogy hátborzongatóan nézett ki már a képeken is, és hamarosan eljön az ideje annak, hogy a filmvászonról is jól megijesszen minket, hiszen horrorfilmet készítenek róla!

Momo Dzsepettója nem más, mint Keisuke Aisawa, aki még 2016-ban hozta létre a szobrot, aminek a tekintetétől simán a nadrágunkba csinálunk. Egy beteg léleknek eszébe is jutott, hogy kihasználja e csontig hatoló tekintetet erejét és ártatlan gyerekeket kezdjen el riogatni vele. Így indult el a neten a Momo challenge, ahol Momo arra vette rá az embereket, hogy sérüléseket okozzanak maguknak vagy megöljék magukat.

Miután Keisuke rájött, mire használják a szobrát, elpusztította azt, és el is mondta, hogy az embereket megnyugtassa, az átok megszűnt, nem kell tovább rettegniük a fiataloknak. De, mint tudjuk, ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad, így történt ez Momoval is. Erre pedig most rátesz egy lapáttal Hollywood, hiszen Getaway címen csinál horrorofilmet a jelenségből.

A film rendezője Lilton Stewart III lesz. A történet szerint a fiatalok elmennek egy erdő mélyén lévő házba, ahol egyikőjük felhozza a Momo challenget. Ez természetesen nem lesz jó hatással sem a mentális egészségükre, sem az életükre nézve.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta