Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Lesd meg Barbi új tetoválását!

Lesd meg Barbi új tetoválását!

Sorozatunk szereplője, Barbi igazi vagány csaj, aki imádja a tetoválásokat. Több is van már neki. Szerencsére nem ész nélkül varratja magára a motívumokat, mindegyiknek saját története van. Legújabb tetoválásának is van egy párja, mégpedig a lány anyukájának karján! 

Én is szeretnék majd olyan szülő lenni, mint ő. Sosem kellett titkolóznom előtte és olyanok vagyunk mint két barátnő. A legelső tetoválásomat tőle kaptam a 17. szülinapomra, mert azt mondta inkább megengedi, mintsem titokban elmenjek valami barbárhoz, aki ki tudja milyen munkát végzett volna.

– kezdi Barbi Instagram posztját, ahol megosztotta a közös tetkóról készült képet.

Nézzétek meg ti is, milyen jóé néznek ki!

 

Anyuval közös tetoválást csináltattunk ❤ Én is szeretnék majd olyan szülő lenni, mint ő. Sosem kellett titkolóznom előtte és olyanok vagyunk mint két barátnő. A legelső tetoválásomat tőle kaptam a 17. szülinapomra, mert azt mondta inkább megengedi, mintsem titokban elmenjek valami barbárhoz, aki ki tudja milyen munkát végzett volna. Én amondó vagyok, hogy hiába a lázadó korszak, meg hogy a saját lábunkra akarunk állni, nekem 20 évesen is szükségem van az anyukámra, arra, hogy lássam és beszélgessünk, mert nagyon de nagyon kiszámíthatatlan az élet és nem tudhatod, hogy mennyi időd van hátra ezért ki kell használni a pillanatokat, mert egyszer csak rájössz, hogy késő…. #tattoo #motherdaugtertattoo #flower #pink #love #motherlove

Bodony Barbara (@bodonybarbi) által megosztott bejegyzés,

 

Barbinak egyébként Olivérrel is van közös tetoválása, akivel a való életben nagyon jó barátok.

 

Olivérrel a közös tetoválás 😀 ❤️ #tattoo #colourful #arrow #friendship #forever

Bodony Barbara (@bodonybarbi) által megosztott bejegyzés,

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share