Ezt nézed:  / 18+ / Hírek / A Középsuli szereplőinek kedvenc horrorjai

A Középsuli szereplőinek kedvenc horrorjai

Te is igazi horrorrajongó vagy? A Középsuli szereplői közül sokan imádnak rettegni. Megkérdeztük őket, nekik mi a kedvenc horrorfilmjük! 

Juli

Nekem a Démonok között első része a kedvenc horrorfilmem. Szerintem nagyon jól megcsinálták és remekül játszanak benne a színészek is. Én alapból nem szeretem az öldöklős, véres jeleneteket, sokkal jobban szeretem az ilyen misztikus, “nem mutatunk sokat, mégis megfagy a nézőkben a vér”-féle horrorokat.

 

Bende

Nem igazán szeretem a horrorfilmeket, de ha választanom kéne, akkor a Fűrészt mondanám, mert az nem túl ijesztő, inkább csak véres, ugyanakkor eléggé izgalmas ahhoz, hogy lekössön és tudjak izgulni a karakterekért. Ehhez hasonló a másik kedvencem, a Kocka is, melyben szintén nem a jumpscare dominál, sokkal inkább hasonlít egy akciófilmre.

 

Réka, a precíz

A Síri találkozások volt az a horror, ami után 3 napig nem tudtam aludni. De a jelenlegi abszolút kedvencem az Az. Félek a bohócoktól, szóval emiatt még hátborzongatóbb volt számomra a film, illetve tetszik maga a történet körüli misztikum is.

 

Erika

Nekem is az Az a kedvenc horrorom. Az ok pedig ugyanaz, mint Rékánál. Szeretem még a Látogatás című filmet is. Azt azért, mert reális.

 

Bogi

Látogatás: annak ellenére, hogy egyszerű sztorinak tűnik, mégis elképesztően para volt, a csavarról és a színészi játékról nem is beszélve. Nagyon ajánlom. Az: zseniálisan lett megírva és nagyon szép, látványos a fényképezés.

 

Maki

A Fűrész 7 a kedvencem, mert nagyon bejön az egész történet.

 

Tibi

Az Insidious összes részét imádom, mert ez volt az egyetlen horrorfilm, amitől igazán meg tudtam ijedni.

 

Réka

A kedvenc horrorfilmem a Végső állomás 3.

 

G.B.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share