Léteznek transzfajúak, akik nem embernek érzik magukat

Rovat

Megosztás

Azt már eddig is tudtuk, hogy vannak transznemű emberek, akik a biológiai nemükben nem érzik jól magukat. Most azonban kiderült, hogy vannak úgynevezett „transzfajú” emberek is, akik nem is embernek tartják magukat, hanem például tündérnek, földönkívülinek vagy állatnak. Így lehet az, hogy egy transznemű lány valójában őznek érzi magát, egy videón pedig be is mutatta, hogyan szokott legelni – írta V4NA nemzetközi hírügynökség.

Manapság már nem csak egyszerű transznemű emberek léteznek, hanem előtérbe került egy újabb szubkultúra is – az úgynevezett transzfajúak. Az otherkin elnevezéssel illetett csoportba tartozó emberek úgy érzik, hogy ők valójában nem is emberek, hanem valami mások. Például angyalok, démonok, tündérek, földönkívüliek, vagy néhány esetben állatok. Az utóbbi kategóriába tartozik az interneten FerociouslySteph néven ismert személy is, aki férfinak született, ám már transznemű nőként él, egyébként pedig őznek tartja magát.

Nem Steph az egyedüli, aki nem embernek érzi magát.

Anthony Padilla youtuber egy videóban szintén foglalkozott a jelenséggel, ahol több személlyel is beszélgetett az ügyben.

Luis például valójában tündérnek képzeli magát.

Ő már harminc plasztikai műtéten esett át, hogy elérje a kívánt megjelenést, többek között átvarratta a szemformáját is, de még mindig nem végzett – egyik elképzelése, hogy úgy nézzen ki, mint Angelina Jolie a Demóna című filmben.

 

A videóban szereplő másik személy egy vörös rókának és egy brit kolumbiai farkasnak tartja magát.

Az ő identitása elmondása szerint a való világon alapszik, hiszen ez a két állat megtalálható a Földön, nem úgy, ahogyan a tündérek. Egy ponton azt is bemutatta, hogyan tud morogni az emberekre. Azt is meg lehetett tudni tőle, hogy még egészen fiatal, 10-11 éves volt, amikor látott egy anime filmet a farkasokról, és ott dőlt el benne, hogy ő maga is az.

Forrás: Origo

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta