Magyar celebek, akik külföldön is ismertek

Rovat

Megosztás

Bizony vannak olyan celebeink, akik külföldön is ismertek. Nevüket előszeretettel használják a szakmában is. Ők azok a magyar híres emberek, akiknek nemzetközi sikereik vannak.

 

Palvin Barbara

Barbara-Palvin-61

Megosztó személyiség, lehet szeretni, lehet utálni is őt. Viszont tény, hogy nemzetközi sikerei vannak. A modellszakmában szinte mindenki hallott már róla, rendszeresen tűnik fel exkluzív partikon is. Hollywoodi sztárok keresik a társaságát.

 

Király Viktor

király-viktor

A New Yorkban született énekes már gyerekként is tehetséges volt. Családja révén hamar bepillantást nyert a zene világába, ami azonnal megragadta, így ma is ezzel foglalkozik. Külföldi tehetségkutató műsorban is indult már, ahol szép eredményt ért el, valamint a szakma is elismerően beszél róla. Dalai rendre feltűnnek a külföldi rádiók listáiban.

 

Vajna András

Andrew G. Vajna (Andy Vajna)

A filmiparban ismert a neve, itthon inkább magánéletével foglalkozik a média. Külföldi nagy produkciókban vett részt, és nagyban hozzájárult, hogy létrejöjjenek olyan filmek, mint a Terminátor, a Rambo vagy a Die hard-filmek.

 

Joe Eszterhas

joe-eszterhas-budapesten-foto-mti

Magyar származású amerikai forgatókönyvíró és producer. Nálunk kevésébe ismert, de külföldön annál inkább, ugyanis dolgozott a nagy sikerű Elemi ösztön című filmen, de a Flashdance-en is. Külföldön neves filmes szakembernek számít.

 

Puskás Ferenc

d0006E4FCf977c0b510a8

A legendás labdarúgó, akinek a nevét még ma is emlegetik. Az Aranycsapat kapitánya volt. Hatalmas nemzetközi sikereket ért el a futball terén, így egész nemzedékek példaképe lett.

 

Magyar celebek, akik külföldön is ismertek
Követed a celebvilágot?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta