Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Emma Watson szerelmi tanácsai

Emma Watson szerelmi tanácsai

Valentin-napon, ha valaki New Yorkban, a Grand Central Terminal-ban járt, kérhetett 2 dollárért szerelmi tanácsot Emma Watsontól! Ha nem is élőben, de egy tableten keresztül Emma mindenki kérdésére készségesen válaszol. Nézzük csak, miket!

Volt, aki azt kérdezte, hogy mit vegyen ajándékba Valentin-napra a barátnőjének, a válasza az volt, hogy valami ékszernek biztos örülne és vegyen neki sajtot is! Megvan a maga humora, az tuti, viszont arra, hogy hogyan találjon valaki jó pasit magának, az volt a válasza, hogy ne legyen ez egy kitűzött célja az életben, hogy pasit találjon. Élje az életét, legyen sikeres, és higgyen benne, hogy jönni fog az igazi akkor, amikor itt az ideje.

Egy kisfiú is odament Emmához, és azt kérdezte, hogy legyen jó barát? Emma tanácsa az volt, hogy már azzal, hogy ezt a kérdést felteszi, ő tuti, hogy jó barát, de vigye el táncolni a lányt, a lányok szeretik, ha egy srác tud táncolni.

Emma arra is felhívta a figyelmet a válaszokban, hogy milyen fontos az, hogy kedves  és figyelmes legyen legyen az ember másokkal, szóval általánosan ezeket a szerelmi tippeket adta a kérdezőknek.

Fotó: pinterest.com

Fotó: pinterest.com

Emma tanácsai
Te kérnél tanácsot Emmától?

Borítókép: hercampus.com

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share