Ezt nézed:  / Színes / „A mai korosztály odamondja, amit akar” – Bebe új videoklippjéről nyilatkozott

„A mai korosztály odamondja, amit akar” – Bebe új videoklippjéről nyilatkozott

Május 16-án jelent meg Bebe új videoklipje, amit a Középsuli szereplőivel forgatott.  Az új klip elkészültében nagy szerepet játszott az a támogatás, melyet a humanitárius ügyek mellett elkötelezett Magyar Afrika Társaság és elnöke, Balogh Sándor nyújtott az alkotóknak.

Bebe, aki a Magyar Afrika Társaság jószolgálati nagykövete elmondta, hogy pozícióját betöltve a legfontosabbnak azt tarja, hogy szót emeljen azokért, akik sokszor nem tudnak magukért kiállni, vagy gyakran olyan helyzetben vannak, hogy nem tudják ezt megtenni.

Az Arccal a cél felé című dal mondanivalója az, hogy akárhányszor vág földhöz az élet, mindig fel kell állni, és ami nem öl meg az erősít. A zenész szerint mindig vannak mélypontok. Ezek között a magaslatok között változik az ember ilyenkor folyamatosan, de mindig előre kell nézni, ahogy a dal is mondja.

Bebe elmesélte, hogyan zajlott a forgatás, milyen hangulatban telt:

„Meglepő volt számomra, milyen profizmussal álltak a felvételhez a Középsuli szereplői. Semmilyen fennakadás nem volt, minden ment a maga útján, hiszen nekik ez már természetes dolog.  Remekül volt összerakva ez az egész, csak is akkor vették igénybe az én személyemet, amikor szerepem volt, tehát nem kellett egész nap ott ücsörögnöm. Abszolút forgatókönyv szerint ment a forgatás.”

A zenész úgy érzi, hamar befogadták Őt a stábtagok és a Középsuli szereplői. Sokszor nem tudta követni a fiatalok mozgásterét és felszabadultságát, de abszolút jól érezte magát a forgatáson, mely teljes mértékben gördülékenyen zajlott, a korábban említett profizmus miatt is.

Az ismert zenész azt is elárulta, hogyan viszonyul a mai fiatalokhoz, mennyire tud azonosulni velük.

„Én a korral haladó ember vagyok, és nem lepődtem meg dolgokon, amin valószínűleg mások meglepődnének az én koromban. A mai korosztály odamondja, gyakorlatilag olyanok, mintha ezer éve ismernénk egymást. Nem köntörfalaznak, nem ragaszkodnak azokhoz a protokolláris dolgokhoz, melyek egy vadidegen emberrel való találkozásnál általában jelen vannak.”

Bebétől további terveiről annyit tudhattunk meg, hogy készül még a közeljövőben videoklippel és zenével, sőt még Franciaországba is kiutazik a zenekar után, hogy megbeszéljék, hogyan alakuljanak a későbbiekben a terveik és a jövőjük

Ha még nem láttad a klipet, itt tudod megtekinteni: