Már csak pár óra, és startol az érettségi! Top 5 tipp az esti és a reggeli készülődéshez!

Rovat

Megosztás

Már csak pár óra, és startol az érettségi. Mire figyelj a reggeli készülődéskor, és mikor célszerű ágyba bújni? Mindenre kaptok tippeket tőlünk.

1: Készítsd ki a ruhádat még az este! Ne reggel töltsd az idődet azzal,hogy kétségbeesetten keresed a kedvenc ingedet, amit végül a szennyesben találsz meg…

2: Menj ágyba időben! Tudom, még át kell nézni az életrajzokat, és a töriatlaszt is átlapoznád. Ne feledd, ha nem vagy kipihent, a teljesítményed nagyon leromlik. Egyszer el lehet játszani, hogy egész éjszaka nem alszol, de az érettségi időszakban egymást érik a vizsgák, így nem rendezkedhetsz be arra, hogy sosem alszol.

3: Mindenképpen reggelizz, mielőtt elindulnál otthonról! Ha alacsony a vércukorszinted, az agyad sem fog jól. Ne hagyd ki a reggelit, akkor sem, ha máskor nem szoktál enni a korai órákban!

4: Indulj útnak reggel jó korán! Ne feledd, fontos, hogy időben az iskolában legyél. Nem késhetsz el, így a megszokott menetidőnél számolj többel.

5: Menj a saját fejed után! Minden nagy, közös vizsga kapcsán a közösség, osztály tagjai összeseküvés elméleteket gyártanak a tanárok jó- illetve rosszindulatáról, a feladatok jellegéről. A közös kombinálás fertőző. Hallgass a józan eszedre! Attól, hogy társaid szeretnek elméleteket gyártani, még nem biztos, hogy igazuk van.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta