Vajon Szabyest vagy Szalay Ricsi marad alul végül?

Rovat

Megosztás

Előző cikkünk, mely azt firtatta, hogy vajon kik lehetnek Szabyest igazi rajongói, eljutott előbb az Ask.fm legnagyobb sztárjához, Ricsihez, majd kicsivel később az énekeshez is, aki nem bírta tovább szótlanul, ezért válaszolt Ricsi kérdezős oldalán feltűnt, róla szóló megjegyzésekre.

askfm01

Dúl-fúl a két srác, míg Ricsi Szabyest szexuális irányultságát firtatná, addig az énekes azt állítja, hogy Ricsi bizony a XXI. századi Pinokkiót testesíti meg.

“(…) Csak 1 hónapot olvassatok el egyhuzamban az Askján. Kiderül róla, hogy válogatott focista, táncol, úszik, énekel, dolgozik, thaiboxozik, üzletember, megbeszélésekre jár, szerintem még űrhajós is volt. (…)”

– írja az énekes srác hivatalos Ask.fm oldalán egyik válaszában.

“(…) Én bizonyítékokkal tudom alátámasztani azt, hogy ő bizony tényleg meleg. Számos emberrel beszéltem, és a mai nap, este olyan 9 óra fele teszek is ki pár beszélgetést, csakhogy tudjátok, kinek is van igaza. (…)”

– érkezett a válasz Ricsitől a linkre, melyet – szintén állítása szerint – sokan elküldtek neki rajongói közül.

Cikkünk megjelenéséig egyetlen “beszélgetés” sem látott napvilágot az Ask.fm sztár hivatalos kérdezős oldalán, pedig a Középsuli tárt karokkal várta volna azokat az üzeneteket, ha már Ricsi két hónappal ezelőtti  interjúfelkérésünkre is csak félig-meddig válaszolt. Amiről mindenki tudhat, hiszen Ricsi sem rejtette véka alá, hogy mi bizony két hónappal ezelőtt, amikor a két srác szintén fasírtban volt egymással, valóban felkértük egy mélyinterjúra Ricsit.

Hosszas üzenetváltások után mégsem valósult meg az interjú, melyben a felkérésnek megfelelően a témák a barátság, szerelem, tanulmányok, népszerűség, jóindulat és rosszindulat, emberi természet, munka, családbeli szerepek lettek volna.

11

A fényképet Ricsi készítette ahhoz a válaszához, melyben elújságolja rajongóinak: hamarosan interjú fog készülni vele.

Amilyen nekibuzdulással állt hozzá a felkérésnek Ask.fm oldalán, éppen annyira nem jött össze végül.

Szalay-interjú?
Te szívesen olvasnál interjút Ricsivel a Középsuli.hu-n?

Egy másik központi téma, hogy kinek miről szól az Ask.fm oldala. Vázlatoljuk akkor össze a két srác egymásról való állításait:

Szabyesté arról, hogy Ricsié arról, hogy
mekkora sztár Szabyest mekkora szarházi
mekkora király egy másik barátja mekkora szarházi
mit tett le az asztalra egy csaj mekkora kurv@
videóban izmozik
saját szavának mond ellent

Unokatesóm akkora rajongója Szabyestnek, hogy muszáj volt neki aláírt kártyát vinnem a januári interjúnk után. Aztán a minap voltam náluk, és megtaláltam az aláírt autogramkártyát, majd kérdeztem lesújtott arccal, hogy miért van Szabyesten két kiló por, nem kéne-e esetleg megtörölgetni. Unokatesóm vállat vont, és nézte tovább a tévét, én pedig porosan visszatettem a srácot a helyére, ahol megtaláltam. Gondoltam, ezért kiharcolhattam azt a kártyát, amit egyébként sok szeretettel adott az énekes.

Az az egy viszont biztos, hogy a Kártyavár elmúlt egyéves is, és ennek évfordulójára megjelent Szabyest legújabb dala, amelyben egy másik ismert barátja szerepel, aki persze, hogy egy netes sztár szintén, hiszen – szintén Ricsi teóriája szerint – a srác csak netcelebekkel hajlandó zenei videót forgatni, mert “neki a mezei gyerekek sose voltak jók.”

Mindenesetre a “Másképp lesz” egy éjszaka alatt elérte a tízezres nézettséget.

https://www.youtube.com/watch?v=cj2MYHJoQ7Q

 

Már csak egyetlen kérdés maradt hátra: Mikor alszanak a Szabyest-rajongók, ha sikerült a srácnak egy ilyen nézettséget összehozniuk az éjszaka közepén?

Szabyest és Ricsi: Fight!
Te Szabyest- vagy Ricsi-rajongó vagy?

 

Borítókép: Instagram – Szabyest hivatalos

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta