Ezt nézed:  / Sport / Már kosárcsapata is van a Középsulinak!

Már kosárcsapata is van a Középsulinak!

A Középsuli, a Globoport és a MediaCom közös csapata vért izzadva, halált megvető bátorsággal küzdött a Coca-Cola ellen. Bár az eredményjelző tábla a meccs végén 43-24-es vereséget mutatott, ez egyáltalán nem szegte kedvét a csapattagoknak.

Elkeseredésre valóban semmi okuk, hiszen a közönség nem csak a végeredményt, hanem a meccs alatti teljesítményt is értékelte.

Sajnos a mérkőzés kicsit nehézkesen indult számunkra, és az ellenfél ezt kihasználva már az első pár percben kosarat dobott. A játék közepe felé, amikor a csapattagok felvették a megfelelő tempót, már-már megfordulni látszott az állás. A szurkolók ekkor reménykedni kezdtek. A játékosok egy percig sem kímélték egymást. Láthattunk mindent: párharcot, hatalmas eséseket, mesés kosarakat.

12060082_10203550899012924_1820647207_o

A csapatunk két profi lány is erősítette. A szó szoros értelmében erősítette, hiszen ezek a lányok férfiakat megszégyenítő kitartással és győzni akarással játszottak egész végig. A meccs harmadik részében két csont nélküli kosarat dobtunk, és az ettől fellelkesült csapat közös erővel az utolsó másodpercben összehozott még egy olyan látványos pontot, amit ha nem látok, el sem hiszek! Legközelebb újult erővel, változatlan lelkesedéssel és profizmussal biztosan győzni fogunk!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share