Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Honnan tudtam, hogy ő az igazi?

Honnan tudtam, hogy ő az igazi?

Számtalan recept létezi a nagy ő bekerítésére. Biztos jó néhányat már ti is kipróbáltatok vagy legalábbis gondoltatok rá. Lehet, hogy ezek az esetek egy százalékukban hasznosnak bizonyultak, én azonban mindennek ellenére azt gondolom, a nagy őt nem lehet csak úgy becserkészni! Ez nem egy folyamat. Az ilyen dolgok akaratunkon kívül kell, hogy megtörténjenek, hiszen, ha erőfeszítések sorozatát kívánja meg tőlünk elveszíti a varázsát.

Na, de lássuk, mire gondolok. Számtalan olyan embert ismerek, aki már hosszú idő óta keresi a nagy őt, mindeddig sikertelenül. Az én receptem nem igényel semmilyen megterhelő munkát. Azt mondom, várj és minden megtörténik magától. Persze könnyen beszélek én, hiszen négy éve boldog párkapcsolatban élek. Ez azonban egyáltalán nem volt mindig így. Az évek során velem is előfordult, hogy nem a megfelelő ajtón kopogtattam, de aztán egy nap, csak úgy a semmiből megtörtént a csoda. Lementem a pincébe és ott volt. Szó szerint….

12076726_10203545281432488_1438761442_o

És, hogy honnan tudtam, hogy ő az igazi?

Ez nagyon egyszerű. Először is: Nem akartam lelépni. A régebbi kapcsolataimban mindig egy (rövid) idő után kezdtem azt érezni, hogy: Ó, te jó Isten, hogy fogok én ebből a kapcsolatból kilépni! Hát itt szó sem volt ilyenről. Mivel teljesen biztos voltam benne, hogy maradni akarok, azt is rögtön tudtam, hogy megtaláltam azt, akit kerestem.

A második jel az volt, hogy nem éreztem, hogy bizonygatnom kell ezt a kapcsolatot. Nem gondoltam, hogy attól, hogy szerelmes képeket töltök fel a Facebookomra és nyálas idézeteket osztok meg boldogabbak leszünk együtt. Meggyőződésem, hogy a” Nézzétek, milyen boldog vagyok” effektus hátterében egész egyszerűen a bizonytalanság áll.  Nem érdekelt a látszat, hiszen tudtam, hogy ez nem egy olyan dolog, amit mutogatni kell, ahhoz, hogy működjön.

Harmadik szabály: Ellentétek vonzzák egymást! De tényleg. Soha nem hittem és csak egy közhelynek éreztem ezt a mondást. Pedig szó mi szó, van benne igazság. Az emberek általában olyan párt keresnek maguknak, akivel sok bennük a közös. Ugyanazt a zenét, kaját, stílust, édességet szeretik. Felejtsd el ezeket a dolgokat! A legfontosabb, hogy az élet nagy dolgaiban egyet értsetek, a többi lényegtelen. Végül is az: “Itt a kedvenc sütid drágám, én úgy sem szeretem”- mondatnál nincs szebb a világon

Honnan tudtam, hogy ő az igazi?
Te megtaláltad már az igazit?

Szerző: Babos Kitti

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share