Mario és Edem szakadt nadrágban az utolsó buszjeggyel indultak útnak

Rovat

Megosztás

Mariotol mostanában nem meglepőek a szakítós hangulatú dalok, most azonban még tesz egy végleges próbát, az utolsó buszjeggyel utazik kedveséhez, remélve, van még esély számukra.

Marionak Tegnap még nagyon fájt a szíve, mára úgy tűnik, kicsit összeszedte magát, Edemmel útnak indultak kedvesükhöz a legutolsó esélyt kérve, vajon lehet még remény egy oly régóta befásult kapcsolat számára? Mi az a határ, ami már végleges búcsút jelent? A legújabb videoklip abszolút bemutatja az utazgatós történéseket a buszra felszállástól egészen a love sztori végéig. Bőrönd, gitár, egy szakadt nadrág és már indulhatunk is. Miért ne lehetne úgy, mint a filmekben? A szegénységet miért ítélik el?

Ha valaki más származású, vagy épp nem mérnök, apuci pici lánya már nem is mehet hozzá ahhoz a bizonyos férfihoz? Miért van ez? Ha 2 ember szereti egymást, NEM szabad, hogy ilyesmi akadály legyen, ugye skacok?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta