Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Mátyás a Pandorára utazna, hogy Avatar lehessen

Mátyás a Pandorára utazna, hogy Avatar lehessen

Nyilván ez csak fantáziahely, de attól függetlenül még szívesen meglátogatná. Egyébként már öt ország határain tette át a lábát, de ettől függetlenül még van jó pár hely, ahová szívesen ellátogatna. 🙂

Szlovénia, Ausztria, Horvátország, Erdély és Szlovákia néhány városát már bejárta a Középsuli sorozat jelöltje. Legjobb élményeit  7. osztályos kirándulásán élte át, amikor Szaknyérre utaztak, de ami felejthetetlenné vált számára, az egy nyári ott alvós buli volt. Mátyás, vajon mi történhetett ott, ami ennyire izgalmas volt?!:)

A kedvenc országa Magyarország, hiszen mindig itthon van, azonban a városok közül nagyon vonzza őt Sydney.  Ha pedig létezne betyár kultúra, akkor az lenne számára a legszimpatikusabb. 🙂

A tengeralattjáróktól irtózik, de hogy mivel utazna szívesen? 🙂

„Bobcat, Honda cb600f, ja és hát az örök favorit, nagy álmom egy tankkal menni, ha még lőhetnék is vele, az lenne a hab a tortán.”

– osztotta meg velünk Mátyás.

A keszthelyi Balaton-part, a Hősök tere, a Parlament és a velencei-hegységi ingókő nagy kedvencei közé tartozik. Afganisztánba azonban a világ összes pénzéért sem utazna.

A szavazatok lezárásának ideje:

2015.08.09. /vasárnap/

Mátyásra és a többi Középsuli sorozat jelöltre ITT tudsz szavazni!

 

A Középsuli sorozat 4. részét ITT is megtudod tekinteni, az 5. részt pedig ITT.;)

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share