Megdöbbentő eset: megették a tiszaföldvári hölgy kutyáját!

Rovat

Megosztás

Vannak olyan települések hazánkban is, amik elindultak a “gettósodás”, leépülés útján a lakóknak köszönhetően. Tiszaföldvár is pont ilyen, ahol egy szinte felfoghatatlan eset történt!

Tiszaföldvár, ami Szolnoktól nem messze fekszik elsőre csendes és nyugodt településnek tűnik, de ez csak a felszín lehet?! Megszólaltatták a helyieket, akik azt mondták, a legfőbb problémát a drogdílerek és a drogfogyasztó jelentik, elárasztják a környéket.

Korábban sok szórakozóhely volt, több kocsma, mára alig maradt ezekből bármi – ezt már Bettina, egy tiszaföldvári kávézó tulajdonosa mondta el. A fő probléma abban áll, hogy csak akikről ő tud, tizenhat drogdíler tevékenykedik a településen. A herbál vagy biofű név alatt futó rendkívül olcsó, de nagyon egészségkárosító drogot árusítják.

 

Az egyik ottani lakos szomszédságában, aki családjával együtt él, egy romos, düledező, ránézésre lakhatásra alkalmatlan ház áll. Ennek ellenére egy férfi életvitelszerűen ott tartózkodik, aki időnként népes vendégsereget fogad, olyankor drogoznak, az utcán mászkálnak, akár a zombik.

Pár évvel ezelőtt történt, hogy megették a bernáthegyi kutyánkat. Kérdeztük tőlük, hogy mi történt a kutyával, hiszen láttuk a maradványait, erre ők csak azt felelték, a tényt nem is tagadva, hogy nem tudták, kié volt a kutya – mesélte a tiszaföldvári hölgy a megdöbbentő esetet.

 

Mélyen együttérzünk a hölggyel! Ez egy olyan trauma, amit talán sosem lehet teljesen feldolgozni.

Ezek után, azon már nem is lehet fennakadni, hogy a helyi temető gondnoka szerint: a virágokat ellopják, gyakran a villanyoszlophoz beszélnek bedrogozott, önkívületi állapotban, vagy, hogy a nyilvános WC-t kénytelenek voltak bezárni, azért mert oda jártak.

A főkép illusztráció.  Képek: elemi.hu

Forrás: NapiÚjság/Elemi

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta