Vegyél részt a nagy nyári Határtalanul vetélkedőn és nyerj!

Rovat

Megosztás

Vegyél részt te is a Nagy Nyári Határtalanul vetélkedőn! Külhoni és anyaországi diákok egyaránt próbára tehetik tudásukat – írja a Határtalanul honlapján.

Töltsd ki az elődöntő tesztjét 2020. július 31. és 2020. augusztus 31. között bármikor, akár többször is!

A kérdéseket nagy tudásanyagot tartalmazó, sok témakört felölelő, részben képekkel illusztrált kérdéssorból választja véletlenszerűen a rendszer. Összesen 30 feladatot kell megoldani 25 perc alatt! A tesztet többször is ki lehet tölteni, a kérdések véletlenszerűen váltakoznak. A helyes válaszok száma és a teszt kitöltésére fordított idő alapján alakul ki az elődöntő sorrendje, melyből a legjobbak a döntőbe jutnak!

KATTINTS ÉS KEZD!

A játékosok legjobb eredményeit régiónként értékeljük. Egy csapatnéven vagy osztálynéven több diák is játszhat, tehát tudnak az osztályok tagjai, barátok egymással kommunikálni.

A döntőt virtuálisan rendezzük meg, ahol a régiók első helyezettjei játékos vetélkedőben mérik össze tudásukat, erre előzetesen lehet készülni.

A régiók legjobbjai 300 ezer forint összértékű nyereményeket vihetnek haza. Ebben lesznek ösztöndíjak és tanulást segítő eszközök is. Ezen kívül a száz legjobb kitöltő mind Határtalanul ajándékcsomagot kap.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta