Megfenyegették a Középsuli Bendéjét

Rovat

Megosztás

2015. augusztus 26.

A Juventus Rádió tegnapi esti RadioTours műsorába látogattunk el Barbival és Bendével, a sorozatunk két szereplőjével, ahol többek között arról a cikkről kérdezett minket a műsorvezető, dr. Kiss Róbert Richard, amely néhány hete jelent meg a Koz-hir.hu oldalán, miszerint megfenyegettek minket.

A beszélgetés a nyári kirándulásokkal kezdődött, érdeklődött a műsorvezető, hogy valóban szereti-e sorozatsztárunk, Bende a Balatont.

“Én nagyon szeretem a Balatont személy szerint. Ha tehetném, minden évben meglátogatom, de sajnos ezt nem tehetem meg, viszont nagyon élveztem, hogy most lent lehettünk, a Balaton egyszerűen fantasztikus, mint mindig.”

 

Majd arra tért ki a műsorvezető, hogy a lányok közül mennyien rohamozzák meg a sorozatunk macsóját játszó fiút.

“Valóban eléggé sokan megrohamoznak, és ez még mindig furcsa nekem, nem szoktam hozzá ehhez a helyzethez, amiben vagyok, hogy ennyien szeretnének velem kézen fogva sétálni az utcán.”

 

Aztán megérkezett az új lányt alakító Barbi, akit a szépségversenyről is kérdezett a műsorvezető:

“Számomra nagyon furcsa volt. Én nem éreztem annyira az én világomnak ezt a szépségversenyt. Jó mókának jó móka volt, de magamtól nem jelentkeztem volna rá. De a Balaton nagyon feldobta a forgatást, élveztem a Palace-bulit, a vízi zumbát, minden pillanatát élveztem a forgatásnak.”

 

És hogy mivel töltötte még a balatoni kiruccanást a Középsuli csodaszép új lánya?

“A párom lejött Siófokra utánunk, vele kalandoztam. Együtt pancsoltunk a Balatonban. Vettünk egy frizbit, azt dobáltuk a vízben, meg egy aranytetoválást is kaptam.”

 

Barbi elmesélte azt is a műsor házigazdájának, hogy neki milyen az álomhelye:

“Legyen jó idő, ne legyen hideg, legyen tengerpart és lehessen lustálkodni.”

 

Bende viszont elmondta, hogy neki jelenleg nincs barátnője, és azért nincs neki, mert nem is szeretne.

“Most szünetelek, mert nagyon sok elfoglaltságom van, és nem érnék rá. Az a legnagyobb probléma, hogy nem tudnék kellő időt fordítani egy nőre, annyit, amennyit megérdemelne.”

 

A műsorvezető kitért a Középsuli.hu-t és Bendét megfenyegető személyre is, akit sokan az Ask.fm-ről, a népszerű közösségi oldalról ismerhetnek. Azt a kérdést tette fel Bendének a műsort vezető rádiós, hogy fél-e még a sráctól.

“Most már nem, mert ahogy hallottam el lett intézve ez a dolog. A bizonyos illető már nem ír senkinek, nem ír a közös Ask.fm oldalra, sem nekem, így talán megúszom, mondhatjuk így.”

– helyeselt a műsorvezető mondatbefejezésére.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta