Meglepő! Ezek a lányok valójában nem is lányok

Rovat

Megosztás

Mi lányok nagyon elégedetlenek vagyunk magunkkal, és az önbizalmunk néha a béka popsija alatt van. Emiatt is, és ennek okán egyre elszaporodtak köreinkben a plasztikai beavatkozások. Külföldön jó néhány lépéssel előttünk vannak. Ott elképzelhető az is, hogy ha látunk egy gyönyörű lányt – kiderülhet, hogy mégsem volt mindig lány!

A transzfajúakról szóló cikkünket már olvashattátok, amiben ezt a témát boncolgattunk. Most pedig élő példákat fogunk felsorakoztatni, és megmutatjuk, mennyire gyönyörűek tudnak lenni a transzneműek!

https://www.instagram.com/p/CC3_3SGlxI5/

Lássuk első körben Emma Ellingsennt, a 2001-ben született norvég modellt, akiről egyszerűen képtelenség elhinni, hogy valaha fiú volt. Gyerekkorában egy „Born in the Wrong Body” című norvég dokumentumfilmben tűnt fel, amiben azokra a gyerekekre fókuszáltak, akik „rossz testbe születtek”.

https://www.instagram.com/p/BP28KkHB_WS/

https://www.instagram.com/p/CALZXMBl87t/

https://www.instagram.com/p/B97RUqGFkqJ/

És itt a videó, amiben bevallotta, hogy valójában transznemű.

 

Ez is teljesen bizonyítja, hogy vannak, akik egyszerűen rossz testbe születnek és lelkük és identitásuk teljesen a másik nemével azonosul. Nem ritka ez a sztárvilágban sem, például Angelina Jolie és Brad Pitt gyermeke, Shlioh. Ő például lányként született, azonban mindig is fiúnak tartotta magát, és szülei nem is erőltették rá ellenkező akaratukat.

Fotó: femina.hu

De visszatérve a fiúkhoz, akik már lánnyá változtak – itt van Mathilda Högberg, aki egy videón mutatta be régi és mostani képeit, átváltozásának dokumentálását.

 

És lássunk még néhány képet, s hitetlenkedjünk, hogy valójában ő fiú volt valaha. Most pedig egy gyönyörű nővé vált!

https://www.instagram.com/p/CCLqCIggUla/

https://www.instagram.com/p/CBikAgygpgW/

https://www.instagram.com/p/CAukqVbAoSR/

Itt pedig a videó, amiben ő is színt vallott:

 

Az itt bemutatott emberek felvállalják önmagukat és nem szégyenlik „másságukat”. Talán nem is ez a legszebb kifejező szó, hiszen mitől lennének mások, mint bárki más?

Meglepő! Ezek a lányok valójában nem is lányok
Te hogyan vélekedsz a transznemű emberekről?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta