Megnyílt a 39. plusmarket, ami 12 termékkategóriában kínál szuper termékeket!

Rovat

Megosztás

A Dél-100 Kft. megnyitotta a 39.plusmarket üzletet Tiszaföldváron! Az újonnan nyitott bolttal együtt a jövőre 10 éves plusmarket immár 33 településen 39 üzletben várja vásárlóit. A drogéria-diszkont lánc több, mint 10.000 féle terméket kínál boltjaiban, az új egységgel kiegészülve összesen csaknem 8000 m2 eladótéren.

A plusmarket tartósan alacsony fogyasztói árakat, széles választékot, több, mint 10.000 árucikket, széles és mély vegyiáru szortimentet kínál a háztartási papíráru, alapvető és reform élelmiszer, valamint a háztartási iparcikkek mellett, legtöbb üzletében 200 m² feletti bolti eladótéren. Az egyes kategóriák széles választékában helyet kapnak a minőségi tömegtermékek csakúgy, mint a csúcstermékek.

„Célunk, hogy nem csak kínálatunkkal, de magas színvonalú szolgáltatásainkkal is segítsük vásárlóink mindennapjait.

A drogéria-diszkont lánc kereskedelmi egységei mára már 39 üzletben várják a vásárlókat, kiemelt hangsúlyt helyezve a vásárlók magas színvonalú kiszolgálására. A 33 településen elhelyezkedő üzletek csaknem 8.000 m2-en kínálnak termékeket az oda betérőknek.

„A plusmarket 12 termékkategóriában kínál terméket vásárlóinak. „Fontosnak tartjuk, hogy boltjainkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő választékot, legyen szó akár hétköznapi árucikkekről, akár nagy márkák termékeiről. Kínálatunkat vevőink igényeihez igazítjuk, így megkönnyítve számukra a bevásárlást.”– mondta el Dobi István, a plusmarket franchise üzletlánc többségi tulajdonosa az üzlet megnyitóján.

Az üzlet vásárlóit különleges akciókkal is várják a nyitási héten.

Kapcsolat és további információ a linkre kattintva, illetve: Marketing Art Kft, Bódi Krisztina 30/9519-342

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta