Megoldások érintésre – próbáltad már a Raabe Klett applikációját? + NYEREMÉNYJÁTÉK!

Rovat

Megosztás

Barbi, Bende, Rozi és a legtöbb középsulis ugyanazzal a gonddal küzd: valahogyan le kell érettségiznie, de a tanulás olyan uncsi és lassú. Ha csak nem születik valaki zseninek, mint Tibi a 190-es IQ-jával, akkor két megoldása van: vagy átrágja magát a tananyagon és görnyed a súlyos tankönyvek felett vagy nyomkodja a telefonját – és most nem arra gondolunk, hogy nem tanul! A Raabe Klett Kiadó érettségi könyvei és ingyenes alkalmazása hatékonyan segítik az előrehaladást.

Változó követelmények? Itt a segítség!

Az érettségi és a felsőoktatási felvételi követelményei évről évre módosulnak, és ha a megmérettetés előtt állsz, akkor mindenképpen azzal kell kezdeni a felkészülést, hogy teljesen képbe kerülsz a szabályokkal, az elvárásokkal és az újdonságokkal. Az érettségi aktuális követelményeiről mindent megtudhatsz a Raabe Klett Kiadó kiadványaiból! Sőt, még tesztsorokat is találsz bennük!


Kattints a képre! 🙂

Megoldások érintésre! 

A tanulás sajnos egy olyan műfaj, amikor bizony le kell ülni és odafigyelni a feladatra. Akármennyire is fejlett a technológia, a tudást még mindig saját magadnak kell elsajátítanod, ám a felesleges lapozgatásra és könyv felett görnyedésre megoldást kínál a Raabe Klett appja: egy-egy feladathoz a választ a telefonodon ellenőrizheted le.

A Raabe Klett Kiadó érettségi könyveihez tartozik egy Raabe Klett nevű alkalmazás, amit letölthetsz az App Store-ból és a Google Play áruházból is. Ha futtatod a telódon az alkalmazást és azt a könyv fölé tartod, betöltődnek az oldalhoz tartozó segédanyagok. Ezeket lejátszhatod a telódon és le is mentheted a kedvencek közé – aztán már internet sem kell, hogy elérd azokat. Ahol pedig vannak megoldások, a képernyő megérintésével már láthatod is, hogy mi a helyes válasz!

 

Bármikor és ingyenesen használhatod

Mivel csak az érettségire felkészítő könyvre és a telefonodra van szükséged, így bárhol, bármikor gyakorolhatsz, ráadásul az applikációt ingyen is letöltheted.

NYERJ A KÖZÉPSULIVAL!

A Középsuli.hu szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy ne csak az érettségid legyen sikeres a fenti megoldással, hanem a nyelvtudásod is fejlődjön, hiszen használható nyelvtudásra, esetleg nyelvvizsgára is szükséged lehet a későbbiekben.

# A Középsuli.hu facebook oldalán megosztott

Érettségire felkészítő könyvek + ingyenes alkalmazás!

poszton taggeld be egy barátodat, akivel együtt tanulnál, és nyerjetek értékes nyelvkönyveket. #

Nyeremények

Három nyertes – három díj – ha te vagy az egyik szerencsés, már csak a nyelvet kell kiválasztanod és kész is!

1 db PONS nyelvtanfolyam haladóknak (angol vagy német vagy olasz vagy spanyol vagy orosz nyelven)

1 db PONS képes szótár (angol vagy német vagy francia vagy olasz vagy spanyol vagy orosz nyelven
1 db szabadon választott ELI könnyített olvasmány (angol vagy német vagy francia vagy olasz vagy spanyol nyelven)

Reméljük, sikerül beszerezned a könyvet és letöltened az app-et valamint játssz és nyerj!

https://www.facebook.com/kozepsuli/posts/808532455999588

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,184RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta