Ezt nézed:  / Színes / Melyik Középsuli sorozat szereplőt szeretitek jobban?

Melyik Középsuli sorozat szereplőt szeretitek jobban?

Azt hiszitek, könnyű a válasz arra, hogy melyik szereplőt szeretitek a legtöbben? Úgy gondolod, hogy egyértelmű, hogy kinek ki nem szimpatikus? Ha a kérdésekre igennel válaszoltál, sajnos el kell keserítselek!

Akik a sorozat rendszeres nézői bázisát erősítik, azok  alaposan kiismerhették a szereplők karakterét. Persze mint minden filmben,  itt is vannak kedvelt és kevésbé szerethető figurák. Miért is kedvelünk  épp egy szereplőt?    Általában olyan tulajdonságokkal bír, ami sokak számára szimpatikus, például küzd az álmaiért, soha nem adja fel, ha bántják is, kitart az elvei mellett.  Vagy épp azért kedveljük,, mert követi a divatot, csinos, kedves szereplőt alakít. Talán szimpatikus,  számunkra a belső tulajdonságai miatt is, vagy olyan természetességgel adja önmagát a sorozatban, hogy a profi színészeket is lepipálja.

sorozat

De negatív szereplők is vannak természetesen, hisz nélkülük unalmas lenne a cselekmény. Kellenek a “rosszfiúk” is, hogy ellenpéldák is legyenek. Persze a lányok között is akad olyan karakter, akit nem kedvelhetünk egy-egy tulajdonsága miatt. Az irigység, mások bántása,  nem egy szerethető tulajdonság. Talán idővel belátják majd hibáikat  és nekik is sikerül szimpatikusabb szereplővé válniuk.

Néhány vélemény a nézőktől:

“Nekem Rozi a kedvencem, mert ő bizonyítja, hogy az olyan “lúzerek” (ahogy nevezik) is megtalálhatják a szerelmüket és boldogságukat!”

“A kedvenc szereplőm Olivér. Azért, mert egyezik a stílusunk, nagyon szimpatikus és jól játssza a komolytalan kisfiút!”

“Korinna a kedvencem, mert jól öltözködik és szereti a divatot!”

“Barbit határozottan gyűlölöm. Lehet, hogy csak a karaktere ilyen, de én nem bírom!”

Melyik Középsuli sorozat szereplőt szeretitek jobban?
Ki a kedvenced a sorozatból?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share