Melyik virágszál a legszebb? Zsani pipacsokkal pózol!

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozat legújabb részében Zsanett, a plázacica pipacsokkal pózol, méghozzá nem is akárhogyan! A virágok is megirigyelhetik a szépségét!

A következő részben a diákok végre kiszabadulnak a természetbe, hiszen feloldották a kijárási korlátozást, és túl vannak az érettségin is! Az újratalálkozás örömét azonban beárnyékolja Olivér robbantása és annak következményei, aminek senki nem örül! Az, hogy Olivér miképp próbálja jóvátenni a robbantást, hogyan folytatódik Dominik és Dominika románca, és mi Zsani legnagyobb álma, vágya mind kderül a  Középsuli 132. részből!

Vigyázat! Spoiler veszély!

Zsani álmának része az is, hogy egy pipacsmezőn járjon!

Annyit elárulhatunk, hogy a mesebeli felvételek Fóton készültek, egy gyönyörű pipacsmezőn, méghozzá a kora reggeli órákban. A szerencsésebbek láthatták is a Középsuli stábját a helyszínen. Zsani hűvösnek érezte még az időt, de ez sem tántorította el attól, hogy a lehető legszebb formáját hozza, és kedvenc ruháiba bújva pózoljon, játsszon a kamerának!

Élvezetes volt minden perce! Megelevenedett egy álomvilág, méghozzá sokkal szebben, mint azt gondoltam volna. Forróság öntött el a pipacsok láttán, remélem mások is ezt érzik majd, amikor látják!

Hogy ott kikekkel találkozik és mit csinál, maradjon titok a megjelenésig!

Melyik virágszál a legszebb?

Elképesztő izgalmakat tartogat a 132. rész, ami most vasárnap jelenik meg!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta