Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Menő a fülbevaló egy srácnak?

Menő a fülbevaló egy srácnak?

Már régebben is divat volt, egy időszakban viszont eltűnt. Most viszont egyre gyakrabban látni fülbevalós srácokat. Ismét menő lenne ilyen testékszert hordani?

96cf1c0aaef1449082f4aa096c467e3e

A fülbevaló inkább a lányoknál divat. Majdnem minden lánynak van, de már fiúk is előszeretettel viselik. Általában csak a bal fülük van kilyukasztva vagy mindkettő. Inkább apróbb ékszer a divatos. Csillogósak kizárva, inkább egyszerűbbek. Ha nemesfémből is készülnek az arany/titán/fehérarany kombinációkban kimerülnek.

47983-850x563-small_hoop

Sokféle variációja van neki az apróbb karikáktól kezdve a fültágítókig. Egyre gyakrabban találkozni fülbevalós fiúkkal. A tizenéves korosztálytól kezdve felfelé. Régebben az extrémebb életet képviselők jellegzetessége volt, mostanra már inkább általános divat lett.

e6d0d2e65edd2f2613a63119f0b0fcfc

Fület kiszúratni igazából elég sok helyen lehet már. Tetováló szalonokban a leggyakoribb. Pár perc alatt megvan és nem is annyira fáj. Olyan érzés, mintha erősebben megnyomnád a fülcimpádat. Persze 18 év fölöttinek kell lenned, vagy szülői beleegyezés kell hozzá.

earrings-mens-jewelry

A sztárvilágban is egyre gyakoribb a fülbevalós pasi. Új divatot teremtenek, amiket már az utcán is látni. Nem csak jól néz ki, de kiemeli az arc vonásait is. Egyfajta komolyságot is kölcsönöz a tulajdonosának, vagyis a megjelenést nagyban befolyásolja.

 

Menő a fülbevaló egy srácnak?
Szerinted jól áll egy pasinak a fülbevaló?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share