Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Menthetetlen a házasságuk: Kim Kardashianék válnak

Menthetetlen a házasságuk: Kim Kardashianék válnak

Nem először röppenek fel hírek a sztárpár kapcsolatának gondjairól, noha egy darabig próbálták rendbe hozni a viszonyukat, de úgy tűnik, az utolsó csepp is a pohárba került! Végleg menthetetlen a házassága Kim Kardashiannak és Kanye Westnek – számolt be a PageSix információi alapján a FrissMédia.

Hat év házasság után külön utakon folytatják. Kim már felkeresett egy válóperes ügyvédet, hogy mihamarabb pontot tehessenek az ügy végére. Egy bennfentes beszámolója alapján, Kardashian nem bírta tovább a rapper hangulatingadozásait, már képtelen akár csak egy szobában tartózkodni férjével és a jegygyűrűjét sem hordja már.

A család egyelőre még nem nyilatkozott a szárnyra kapott hírekkel kapcsolatosan, de ismerőseik szerint, ennek a kapcsolatnak vége. Kim és Kanye lassan egy éve nem lakik már együtt, az ünnepeket is külön töltötték. Ha igazak a pletykák, már folynak a tárgyalások a két fél között a gyermekelhelyezésről és a vagyonmegosztásról.

A pár 2012-ben kezdett randevúzni egymással, majd két évvel később oltár elé álltak. Házasságukból négy gyermekük született, North West, Chicago West, Psalm West és Saint West.

 

Képek: Instagram/kimkardashian

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share