Kollányi Zsuzsi és Mr. Vasovski bevonzaná a pozitív változást

Rovat

Megosztás

Vannak olyanok, akik a legsötétebb órákban is a fényt keresik, azt az elszántságot, erőt, ami átsegítheti őket a nehézségeken. Erről szól a népszerű énekesnő és a Vasovski Symphonic-ból már jól ismert DJ-producer komolyabb hangvételű dala.

A számhoz készült videóban Zsuzsit a karantén rabságában, Mr. Vasovskit pedig az elidegenedett városban láthatjuk.

„A „Fohász” a 2020-as évre jellemző általános hangulatot, a korlátozásokkal járó mindennapokat, valamint a jövőnkkel kapcsolatos bizakodást és reményt dolgozza fel”

– mesélte Zsuzsi az újdonságról.

„Mindannyiunk élete teljesen felfordult idén, mindenki másképp birkózik meg az élet adta nehézségekkel. Szeretnénk, ha ezzel a zenével erőt adhatnánk másoknak ebben az embert próbáló időszakban, és a refrént közösen énekelve, együtt vonzanánk be a pozitív változást a világba!” – tette hozzá az énekesnő.

Zsuzsi és Mr. Vasovski barátsága a Vasovski Symphonic színpadi produkciónak köszönhető, melyben sokszor rázták már fel együtt a közönséget az elektronikus zenei stílusok és a klasszikus hangzás keresztezésével.

A zene Vasovski Norbertnek és Ferencz Péternek ‘Peetnek’ köszönhető, míg az ének mellett a szöveg is Kollányi Zsuzsinak.

Főkép: YouTube

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta