Metzker Viki csak annyit kér: Engedj el

Rovat

Megosztás

A napokban Metzker Viki és Hiro összefogott egy zeneszám erejéig, ami ugyancsak a se veled, se nélküled kapcsolatot mutatja be, mint amit Radics Gigi és Burai párosnál hallhatunk. Fekete kalap, szexi cicaszemek, az AK26 énekese totál leült, csoda?

„Nem csak üres szó, ennek vége Zuhanunk együtt le a mélybe.”

A bombázó lemezlovas most betört Hiroékhoz is, méghozzá egy szakítós, de egyben érzelmes dallal készült a páros. Gerendással együtt sláger született, amelynek egyetlen üzenete van: engedj el! A szőke ciklon igazán szexi a fekete kalapjában és a dögös, black szemhéjtussal, miközben szerelmi csalódásairól regél a nagyvilágnak, nemigaz?

Titeket is ért már hasonló, ha jól sejtem, de ilyenkor mi a legjobb megoldás? Beszélni vagy nem beszélni vele? Hagyni, vagy megpróbálni megoldani a problémákat? Mi lehet szakító ok egy kapcsolatban? Minden IS megcsalásnak számít? Ti mit gondoltok?

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta