Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Mi fog meg egy pasit elsőre egy lányban?

Mi fog meg egy pasit elsőre egy lányban?

Nincs rá biztos tipp, hogy mivel és hogyan lehet megfogni egy pasit. Néhány tanács azért van, ami nagyban növeli az esélyedet.

Természetes dolog, hogy minden lány fel szeretné hívni magára a figyelmet. Főleg, ha fiúkról van szó. Mindenkinek van egy titkos kiszemeltje. Előbb, vagy utóbb eljön a nagy Ő, és szeretnéd, ha megszólítana, vagy elhívna valahova.

Legtöbbször persze az első lépés is kölcsönös szimpátián alapszik. Mindkét félben lennie kell valaminek, amiért a másik megáll egy pillanatra és felfigyel. Ez lehet egy kezdeményezés, amit elsőnek a lány tesz a fiú felé.

Sok elmélet született mára róla, hogy kinek is kéne kezdeményeznie. Tapasztalataim szerint mindig a nő kezdeményez. Az, hogy felhívd magadra a figyelmet, nem olyan nehéz. Elég egy pillantás is és máris könnyen a tudtára adtad, hogy tetszik neked. Egy hosszabb pillantás egyértelműen arra utal, hogy kész vagy vele beszélgetést kezdeményezni és várod, hogy megszólítson. Ne féljetek ezt a lépést megtenni, hiszen nincs vesztenivalótok!

Egy ilyen apróság sokkal hatásosabb tud lenni, mint a legmenőbb ruhákban járni, vagy sminket használni, hogy csinosabb legyél. Persze fontos a külső is, de egy apró pillantással azonnal fel tudod hívni magadra a figyelmét. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor ő se fog habozni.

Nem minden pasi mer megszólítani egy lányt, még akkor sem, ha egyértelmű jelzést ad. Lányok, nem fogjátok elhinni, de egy srác hihetetlenül gyáva tud lenni, ha ilyen dolgokról van szó. Ilyenkor akár ti is megszólíthatjátok. Elég egy egyszerű szia és máris elkezdődik valami.

Mi fog meg egy pasit elsőre egy lányban?
A külső, vagy a belső a fontosabb?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share