Mi lett azokból a Disney-sztárokból, akik kinőtték a Disney-sztárságot?

Rovat

Megosztás

A Disney Channel eredeti sorozataiért évek óta tinik milliói rajonganak szerte a világban, tizenéves szereplőit pedig határtalan mértékű népszerűség övezi. A kívülálló számára úgy tűnhet, ez egyenes út a siker felé…vagy mégsem? 

Miley Cyrus volt az, aki az elsők között tört ki a Disney Channel  gondoskodó öleléséből. Megvált a Disney sztárok védjegyének számító hosszú loknijaitól, és vadóc frizurára cserélte azt. A minimalizmus azóta ruhatárára is jellemző lett. Felnőtté való válását folyamatos botrányok kísérték, melyekben a drogok és az alkohol is jócskán szerepet kaptak. Tizenkilencedik születésnapján például barátnője, Kelly Osborne Bob Marley tortával lepte meg, a kamerák előtt.

 

Demi Lovato számára sem volt egyszerű azzá a sikeres, magabiztos és többszörösen díjazott énekesnővé válni, akinek ma mondhatja magát. Tizenévesen önértékelési problémákkal küzdött, melyek étkezési zavarokban és dühkezelési problémákban nyilvánultak meg, de nem maradt ki az alkohol és a drogok sem a listáról. Végül 2010-ben bevonult egy klinikára, ahonnan megerősödve és önbizalommal telve lépett ki, maga mögött hagyva a Disney-éveket.

 

Az angyalarcú Selena Gomez mindig is cukiságával hódított, de azért Őt sem kell félteni, ha feltűnősködésről van szó. A Disney Channelnél eltöltött évei alatt jól viselte magát, csupán a két évvel fiatalabb Justin Bieberrel való kapcsolatával hívta fel magára a figyelmet. A Disney versenyistállóját azóta Ő is elhagyta, de a fiú iránti megszállottsága továbbra is tart. Alkoholfüggősége miatt kénytelen volt rehabra vonulni, mostanában pedig úgy hírlik, hogy azért nagyobbíttatta meg melleit, hogy az énekest visszaszerezze.

 

A tinibálvány, Zac Efron exe, Vanessa Hudgens a High School Musicalben alapozta meg későbbi színészi karrierjét, ám az Ő útja sem volt botrányoktól mentes. Disney Channeles évei alatt meztelen fotók láttak róla napvilágot, melyek természetesen felkerültek az internetre. A Disney-Birodalom azonban megbocsátott neki, és adott még egy esélyt aranytojást tojó tyúkjának.

 

Bridgit Mendler azok közé a kivételek közé tartozik, akik képesek voltak megbirkóznia hirtelen jött sikerrel. Bridgit a színészi múltját hátrahagyva egyre sikeresebb zenei karrierjére koncentrál.

Akik a Disney Channel fiatal csillagai voltak egyszer
Te milyen őrültséget csinálnál meg azért, hogy visszaszerezd a szerelmedet?

 

Még több Disney Channel itt.

Képek: hexalex.buzznet, littlefun, handbag, instablogs,toplowridersites,fanpop, kiss108, disneypictures, justjared, the magazine, naami bloblo

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta