Mi lett a Pretty Little Liars szereplőinek sorsa?

Rovat

Megosztás

Alig tudjuk túltenni magunkat azon, hogy hogyan is ért véget hét év után a Pretty Little Liars.  Az évadzáró rengeteg meglepetést tartogatott számunkra, de sikerült lezárniuk minden elvarratlan szálat. Megmutatjuk, hogy kire milyen élet vár!

Aria

Aria és Ezra végre valahára összeházasodtak. Igaz, nem éppen zökkenőmentesen, hiszen Spencer gonosz ikertesója elrabolta Ezrát az esküvő előtt, szegény Aria pedig azt hitte, hogy a srác elhagyta. Ráadásul Aria megtudja, hogy sosem lehet gyereke. Ennek ellenére összeházasodtak és eldöntötték, hogy a nászút után örökbe fogadnak egy babát.

Hanna

Hanna és Caleb összeházasodnak az utolsó részek egyikében. Egy évvel később azonban már nem olyan biztosak benne, sőt, sokat veszekednek. Ők is rajta vannak a baba projekten, ami csak nem akar nekik összejönni. Végül nekik is kijár happy end, mindent megbeszélnek és a baba is összejön.

Emily és Alison

Alisonról kiderül a hetedik évadban, hogy terhes. Ráadásul nem ő az anya, hanem Emily, az apa pedig Wren (abba most inkább ne menjünk bele, hogy miért alakult ez így). Ikrei születnek, akiket Emilyvel közösen nevelnek. Az utolsó részben pedig megkéri Emily kezét, aki boldogan mond igent!

Spencer

Spencer helyét majdnem átveszi ikertesója, Alex, ami talán az évad egyik legnagyobb meglepetése volt. Fogságba ejti a lányt majd út tesz, mintha ő lenne. Így sajnos az is kiderült számunkra, hogy Toby-val ő kavart és nem Spencer. Végül kiszabadul, Alexet pedig elkapják.

Mona

Az utolsó évadban kiderül, hogy Mona ölte meg CeCe-t, mert a lány újra zaklatni akarta őket. Mikor ez kiderül, Monát gyógykezelésre küldik. Egy év múlva Hanna veszi szárnyai alá, hogy végre kikerülhessen az intézetből, de folyamatosan megszökik, hogy A.D.-vel kommunikáljon. Végül ő az, aki elvezeti a többieket oda, ahol Spencert és Ezrát fogva tartják, ráadásul még a rendőrséget is kihívja. Ami a legnagyobb fordulat az egészben, hogy nem az igazi rendőrséget, hanem a pasiját hívta ki, akivel aztán bezárják egy „babaházba” Mary Draket és Alexet, így büntetve őket mindenért.

Mindenki megkapta a neki járó happyendet.

Mi lett a Pretty Little Liars szereplőinek sorsa?
Neked mi a véleményed az utolsó részről?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,809RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta