Sátras alvás és zsíros kaják – Így érezte magát Bende a VOLT-on!

Rovat

Megosztás

Bende is ott volt Magyarország egyik legnagyobb fesztiválján, a VOLT-on! Megkérdeztük őt arról, hogy érezte magát!
“A Volt fesztivál számomra egy hatalmas élmény volt. (Haha szóvicc) Most voltam először egész héten lent egy fesztiválon, mert tavaly csak egy napra mentem. Azt is nagyon éltem, de a fesztivál igazi feelingjét csak akkor érzi át az ember ha végig lent van. A késői fekvések, a korai kelések, a sátras alvás, a zsíros kaják, hogy szívják a mérhetetlen mennyiségű alkoholt… Ez az igazi feeling.
A koncertek hatalmasak voltak egytől egyig. A Linkin Park vitte a prímet egyértelműen. Elképesztően nagyszabású koncertet csináltak, és nagyon remélem hogy még jönnek vissza Magyarországra.
Egy kis gikszer volt, hogy az én telefonom új (C-tipusú) töltővel van ellátva és bár volt rá kialakított hely ahol lehetett tölteni a telefonokat de ilyen kábelük nem volt és az enyémet nem tudták beletenni. Nagy szerencsém volt hogy a haveromék lakóautóval jöttek le, és náluk tudtam tölteni a telefonomat. ? összességében egy hatalmas élmény volt de hamarosan érkezik egy videó amiben végignézhetitek az egész fesztivált ?.”

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,204RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta