Miért jobb reggel szexelni?

Rovat

Megosztás

Talán ez a kérdés sokakban felmerült már, de mégsem kaptak rá választ. Ami tény, az tény. Reggel sokkal élénkebbek és huncutabbak vagyunk. De vajon miért? Eláruljuk!

MAGASABB TESZTOSZTERON SZINT

Fotó: Pinterest

Bizony! Nagyon sokat hozzásegít ehhez a “jelenséghez” a férfi tesztoszteronszint. Ami reggel még nagyobb, mint napközben vagy esténként fáradtan hazatérve a munkából. Ilyenkor élénkebb a fiúk libidója is és jobban kívánják a szexuális együttlétet, mint a nap bármelyik más szakában.

KIPIHENTEN MINDEN JOBB

Fotó: Pinterest

A szervezet kipihent állapotában a legnyugodtabb. Bizonyára ezt már tapasztalhattuk magunkon. Esténként fáradtan hazatérve a munkából már senkinek sincs kedve azon pörögni, hogy huncutkodjon még egyet lefekvés előtt. Vagy mégis?

MÉG NEM ÉBREDTÜNK FEL

Fotó: Pinterest

Tehát még nem indult el az agyunkban az a rengeteg gondolat, ami mindennap végigkíséri a napunkat. A sok aggodalmaskodás a gondokon még nem kínoz bennünket, ezért teljesen át tudjuk adni magunkat az örömnek és a boldogságnak.

REGGEL IZGALMASABB

Rengetegen tartják megszokásnak az esti/éjszakai szexet. Talán egyeseknél be is rögzült, hogy csak este sötétben adják át magukat ennek az érzésnek. Azonban reggel izgalmassabb és nem megszokott ezzel kezdeni a napot, így ez az állítás is megállja a helyét.

+1 OK, HOGY KIPRÓBÁLD

Fotó: Pinterest

Orgazmus után az agyunk endorfint termel, azaz boldogsághormont. Illetve oxitocint is, ami másnéven szeretethormon. Ezek garantálják az együttlét utáni kellemes közérzetet. Nincs is jobb ezzel az érzéssel indítani egy napot.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta