Tóth Andi megcsúszott

Rovat

Megosztás

Függőségek, mély depresszió, szakítás – ez jellemezte Tóth Andi elmúlt időszakait, aki elmesélte kővetőinek a kőkemény valóságot!

Úgy éreztem, hogy én ebbe meg fogok halni, bele fogok pusztulni.

Drámák, botrányok, megannyi cikk jelenik meg Tóth Andiról tulajdonképpen egyfojtában annak ellenére, hogy ő szinte sosem akar nyilatkozni senkinek. Éppen ezért sokan csak a botrányhősnő jelzőt aggatják rá. Ez vajon mennyire igaz?

Andinak Erdélyben sosem voltak barátai – ahogyan mesélte Zsolti műsorában. Szülei toxikus kapcsolatban éltek, s Andinak mindenképpen az volt a legfontosabb, hogy kitörjön abból a mókuskerékből. Nos, ennél a pontnál sírás következett, ebből is látszik, hogy Andinak van egy nagyon érzékeny lelke is.

Bárhogyan is nézek ki, egy hatalmas szeretetéhes kiscsaj vagyok, mert engem nem szeretett soha senki.

A Sztárban Sztár című műsor után Tóth Andi totálisan kibukott, azt érezte, nem kezelik őt másként, mint egy hazai celeb. Pedig ő sokkal többre tartja magát ennél. Ekkor kezdődött a lejtő. Alkohol, pszichológus, minden IS. Túlélésért kiáltások, öngyilkossági gondolatok, nem lehetett könnyű, maradjunk annyiban. Azóta szerencsére már túl van a nehezén, jó kezekbe került. Aztán következett a szakítás. Ismét mélypont. Csak már nem olyan mély szinteken.

Nos, mi történt Marics Petivel?

Andi szerint hétköznapi, teljesen általános problémák min ment félre a kapcsolatuk, de nem volt harmadik fél. Egyszerűen csak Peti nem az az ember volt, akinek hitte. Úgy érzi, Petinek az érzelmi intelligenciája alacsonyabb, mint az övé. Ezért történt a szakítás.

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta