Ezt nézed:  / Hírek / PR / Színes / Miért káromkodunk annyit? A Középsulisok sem tudják megállni!

Miért káromkodunk annyit? A Középsulisok sem tudják megállni!

Rengeteg kutatás támasztja alá azt, hogy a magyar ember igencsak szeret káromkodni és mostanában ez alól a Középsuli szereplői sem kivételek (sajnos), de mire jó a síp, ha nem arra, hogy csökkentsük a káromkodást?

Korábbi részekben is előfordult már itt-ott egy-egy ronda szó, esetleg egy csúnyább káromkodás, de a mostani részekben, leginkább a 133. és 134. részben elég sok fellelhető. De, vajon miért káromkodnak ennyit a szereplők?

Biztosan senki nem örülne annak, ha megtudná, hogy a férje az exbarátnőjével ment el egy hoteles kiruccanásra és nem vele, a feleségével. Rozi felől így érthetőek az indulatok teljes mértékben. Ha el lehet árulni egy funfact-et,

Rozi az, aki a Középsuli történetében eddig a legtöbbet káromkodott, és valószínűleg ezt a díjat senki nem fogja tudni már elvenni tőle.

A sorozat forgatásán gyakran elszabadulnak az érzelmek, és a szereplők jobban beleélik magukat a cselekménybe, mint amennyire kéne, ezért van, hogy a forgatókönyvet kicsit szabadabb szójárással öntik nyakon. A stábnak persze tetszik, hogy őszintén jönnek ki ezek a szavak a szereplőkből és ezáltal a jelenet is sokkal hitelesebbé válik.

Láttátok már a legújabb Középsuli részt?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share