Miért kell minden csajnak egy fiúbarát?

Rovat

Megosztás

Mind ismerjük az örök kérdést: van e lány és fiú közt barátság? Anélkül, hogy újra elindítjuk a vitát a témában, elmondhatjuk, hogy az emberi kapcsolatokat elsősorban nem az határozza meg, ki milyen nemű, hanem hogy kivel érezzük jól magunkat. De minden csaj jól jár, ha van egy pasi barátja.

 76763090

Ha valaki alapvetően jól érzi magát valakivel, tudnak miről beszélni, van közös pont, akkor lényegében mindegy, hogy az illető fiú vagy lány. Mégsem mindegy, hogy egy lány kivel tölt el több időd: a csajokkal, vagy egy legjobb fiúbaráttal? Ennek az az oka, hogy a lányok és a fiúk gondolkodása alapvetően más. Ahhoz pedig, hogy egy csaj megnézze az érem másik oldalát is bizonyos dolgokkal kapcsolatban, kell egy srác is. Jó, persze mondhatjuk, hogy ha egy csaj nagyon közel kerül egy fiúhoz, előbb utóbb több lesz belőle, de ez nem általános szabály.

Ha lány vagy, összegyűjtöttünk neked néhány okot arra, hogy ne félj fiúkkal barátkozni.

1. A fiúk remek tanácsokat tudnak adni más srácokról

Előfordulhat az életben, hogy szerelmi bánatod lesz, vagy épp tanácsra van szükséged, hogyan cserkészd be kiszemeltedet. Ha van egy fiú barátod, ő mindig hasznos tanácsokat tud adni. A lányok sajnos sokszor félreértik a szitukat, így jól jöhet egy srác, hogy tisztán láss. A szívességet pedig érdemes visszaadni azzal, hogy te is segítesz neki a lányokkal kapcsolatban. A barátságban az adok-kapok dolog fontos. Nem?

2. Bővül a baráti köröd

Ahogy neked is vannak barátnőid, úgy neki is barátai. Lehet, hogy ahogy bővül az ismeretségi köröd, úgy egyre több olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, akik fontos szerepet fognak betölteni az életedben. Soha ne írj le senkit elsőre, mert nem tudhatod mit hoz a jövő. Ráadásul, ha nem csak lány, de sok fiú ismerősöd, barátod van, úgy egyre nagyobb gyakorlatot szerzel abban, hogyan is kell az emberekkel beszélni. Sőt, lehet életed szerelme is a barátod ismerőse, így aztán bemutathat.

teenagers

3. Nincs túldramatizálás

Nézzünk szembe a tényekkel, bizonyos helyzeteket a lányok hajlamosak túldramatizálni. Néha egy lánynak szüksége van arra, hogy ne mindent az öribarival beszéljen meg. Van, hogy kell egy kis szünet, vagy egy másfajta nézőpont. Vannak dolgok, amiket csak egy fiúval lehet megbeszélni igazán.

Igen, tudjuk, hogy a lányok és a fiúk sok mindenben különböznek, de pont ezek a különbségek teszik változatossá a világot, és az életet. Ha hiszed, ha nem, egy fiúbaráttal is nagyon jól lehet szórakozni, tanulni, vagy épp komoly dolgokról beszélgetni. Ha még nincs legjobb fiúbarátod, ideje beszerezni egyet.

Miért kell minden csajnak egy fiúbarát?
Neked van legjobb fiúbarátod?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta