TOP 5 dolog, amivel feldobhatod a barátnőd napját

Rovat

Megosztás

A barátnőd már napok óta depis? Esetleg elhagyta a pasija? Vagy meghalt a nyuszija? Adunk pár tippet, mivel vidíthatnád fel!

Nem mindig egyszerű feldobni a másik kedvét, főleg ha nem is engedi, hogy feldobjuk! Azonban, ha igazán jó barátnők vagytok, nem szabad annyiban hagyni! Addig próbálkozz, amíg lehet! Hoztunk pár tippet, amivel biztosan sikered lesz!

I. KÖZÖS FORRÓCSOKIZÁS

Kinek ne tenne jót egy borús napon egy jó forrócsoki? Kávé, tea .. bármi, amit szerettek! A lényeg, hogy együtt legyetek és ne hagyd, hogy a rossz dolgokra koncentráljon! Próbáld meg elterelni a figyelmét és tudatni vele, hogy rád mindig számíthat, jöjjön akárki!

II. ŐSZINTE BESZÉLGETÉS

A legjobb terápia, ha kibeszélheti magából a fájdalmát. Legyen ez egy fiú vagy akár családi probléma, mindenképpen beszélnie kell róla, hogy könnyebben feldolgozza. Hagyd neki, hogy beszéljen és ne ítéld el semmi miatt, hiszen azért meséli el neked és avat be a dolgokba, mert úgy gondolja, meg fogod érteni és bízik benne, hogy mellette állsz.

Természetesen finoman megfogalmazhatod a véleményed, de ne az legyen az elsődleges, hogy „kioktatod” bizonyos dolgokról!

III. BARÁTNŐS ESTE

Pizsibuliii! Pakolj össze és menj át hozzá! Vagy fordítva! A lényeg, hogy töltsetek el együtt egy estét és engedd, hogy megossza veled a gondjait! Éjszaka mindenki jobban megnyílik és könnyebben beszéli ki a problémáit! Légy megértő és türelmes!

IV. HÉTVÉGI ERESZD EL A HAJAM

Menjetek el bulizni! Mindenki táncolja ki magából azt, ami bántja! Nincs is jobb stresszkezelés, mint táncolni vagy mozogni! Utóbbit is ajánljuk, hiszen ha egy csoportos aerobik óra jobban vonz, mindenképpen oda menjetek!

V. KEDVESKEDÉS

Például add kölcsön neki (vagy örökbe) azt a ruhádat, amit mindig is irigyelt! Biztosan van ilyen és örömmel fogja fogadni a kedveskedésed!

 

Főkép forrása: Pixabay

GIFek forrása: GIPHY

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta