Miért kell a tini srácoknak idősebb csaj?

Rovat

Megosztás

Sok párkapcsolatban van korkülönbség a két fél között, és bár úgy tartja a közvélemény, hogy általában a fiú az idősebb, azért a másik verzió is elég gyakori. Sőt, a tini srácok igencsak gyakran kacsintanak a 20 éves, vagy idősebb lányok felé.

Cougar-With-Young-Boy-257x300-300x300

Vajon miért kellenek a fiatal srácoknak az idősebb lányok?

Ilyen korban dúlnak a hormonok mindenkiben, a srácok pedig nem is igazán leplezik a dolgot. Lehet, hogy úgy gondolják, egy idősebb lánynak több tapasztalata van mindenben, beleértve a szexet is, és egy fiatal fiú esetében ez elég mérvadó egy kapcsolat szempontjából. Nem azt mondjuk, hogy másnak nem fontos a szex, de a tinédzser srácoknál az valahogy fontosabb, mint a többi dolog.

Az a gondolat, hogy az idősebb lányok tapasztaltabbak, nem csak azért fontos, mert esetleg nagyobb élvezetben lehet része a srácnak, hanem azért is, mert olyan dolgokat is megtanulhat, amivel ő is boldogabbá tud tenni egy lányt.

Egy idősebb nőt nagyobb kihívásnak tekintenek. Ha valaki elcsábít egy nála idősebb lányt, akkor úgy érzi, na igen, én tudok valamit.

A fiatalabb, vagy korukbeli lányokat sokszor éretlennek, komolytalannak  látják. A srácok általában szeretik, ha egy lány nem csak azzal foglalkozik, hogy néz ki, vagy, hogy miben menjen bulizni, és nem kell, hogy folyton magát fényképezze a tükörben. Persze, fontos a külső, de nem az jelent mindent.

És ha már a külsőnél tartunk, az idősebb lányok már kiléptek a pubertás korból, náluk nem kell megvárni, hogy vajon milyenek lesznek a testi adottságaik. Ott az van, amit látnak, és ez akkor is számít, ha nem csak a testi érettség a fontos valaki szemében.

Azt mondják, általában a korosztályukhoz képest érettebb srácok futnak az idősebb nők után. Mivel ők már kicsit komolyabban gondolkodnak, esetleg túl érettnek érzik magukat a saját korosztályuk lányaihoz képest, úgy érzik az idősebbekkel jobban kijönnek.

A kíváncsiságnak is nagy szerepe lehet a dologban. Milyen lehet egy idősebb lánnyal, egy nővel lenni? Tud olyat, amit egy korombeli nem? Vajon jobban érezném vele magam?

Oké, most nem az óriási korkülönbségekről van szó, hanem néhány évről, hiszen a tizenéves srácok többnyire  nem a negyvenes nőkkel kezdenek. De nem csak a srácok kíváncsiak az idősebbek társaságára, a lányok is gyakran jönnek össze náluk idősebb pasival. Azok a párok, akik között nagy a korkülönbség, sokszor hallják az apakomplexus vagy az anyakomplexus szavakat, vagy, hogy majd elmúlik és jön egy korodbeli. Vannak olyan esetek, amikor néhány, vagy sok év különbséggel is működik egy-egy kapcsolat, de az is előfordul, hogy nem. Ezt az együtt töltött idő eldönti, szóval lányok, ha a kiszemelt fiú egy idősebb lányt választott, kár azon keseregni, hogy vajon miért. Nem feltétlenül azt jelenti, hogy az a másik lány szebb nálad, mert idősebb, egyszerűen az a fiú így döntött. Talán ugyanaz az oka, amiért te is azt a fiút szeretnéd.

Tini srácok, idősebb lánnyal
Szerinted miért kell a tini srácoknak sokszor egy idősebb lány?

Fotók: hermelness.com, dating.lovetoknow.com, freeimages.com

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta