Miért NE Christian Grey legyen a példaképed, ha hódítani akarsz?

Rovat

Megosztás

Nem tudod, hogyan férkőzz a lány közelébe, vagy ha már ott vagy, mivel tartsd fenn az érdeklődését? Ha azon töprengtél, megnézed, mit tud ez a Grey-módszer, akkor most eláruljuk, miért kerüld el inkább nagy ívben.

Az egész Grey-féle hódítási mechanizmus halálra van ítélve. Persze, mindenkinek az kell, amit nem kaphat meg, ráadásul ott van a fordított pszichológia is… Na de srácok, ha Christian Grey minden lépését leutánozzátok, és ezek után a lány még mindig titeket akar, akkor én a helyetekben elkísérném egy pszichológushoz, aztán pedig jó messzire elfutnék.

Nem te vagy a neki való

Im not the man for you

Ó, Esmeralda, szeretlek, de nem lehetek a tiéd. Ez még talán a leglájtosabb Grey-módszer, és minél nagyobb fájdalommal a szemedben adod elő, annál inkább akarni fog téged. Ez akár még be is jöhet. Egyszer. De ha ezt sorozatban elmondod neki, és még mindig kitartóan a karjaidba akar omlani, akkor egy fanatikussal állsz szemben.

Megvesztegetés

brandchannel

Első kiadású könyvek? Hm, oké. Laptop…hááát, jó. De a tűzvörös alávetett járgány talán már mégiscsak sok egy heti randizás után. Ha külön kérés is érkezik „léééccci macikám” formájában, akkor pláne húzd fel a nyúlcipőt!

Plusz egy tipp: lehetőleg ne add ugyanazt ajándékba, mint az előttem lévő tizenöt lánynak, vagy ha mégis, legalább ne kösd az orromra!

Az asztal alatt, a szüleid előtt

pinterest

Eszedbe ne jusson a szüleid vagy az ő szülei előtt vándorkörútra engedni a kezeidet! Ha extrém körülményekre vágysz, inkább olyan helyet keressetek, ahol egyik felmenőtök sem eszik az asztal másik végén!

Szerződés

buzzfeed

Nem tudom, engem inkább elijesztene, ha szerződéseket kéne aláírnom, amelyben az együttléteink technikai részleteit rögzítjük. Talán ez lenne a szerelmes levelek 21. századi formája? Ah, öregszem.

Üsd-vágd, nem anyád!

fusion

Nem lövöm le a poént, aki érti, az érti… 😉 Na de, egy szexuális tapasztalatainak még csupán a legelején álló lány szemébe nézni, és azt mondani: te nem szeretkezel, te valami sokkal durvábbat művelsz? Aztán egyből lekötözni és pálcával ütni? Nem. Jó. Technika. Szegény Ana el is ment a végén. Márhogy ki az ajtón.

 

Miért ne utánozd Christian Greyt?
Szerinted működhet a Grey-módszer?

Fotók: pinterest.com, fusion.com, buzzfeed.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta